Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Το σπίτι του είναι έμπνευση - Μοιάζει λες και βγήκε από σελίδες περιοδικού!
Showbiz

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Το σπίτι του είναι έμπνευση - Μοιάζει λες και βγήκε από σελίδες περιοδικού!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια και μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μπορούμε να πάρουμε όση έμπνευση θέλουμε!

Αν δεν ήταν δημοσιογράφος σίγουρα θα ήταν αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, καθώς το ονειρικό σπίτι του τo έχει φτιάξει ο ίδιος με πολύ μεράκι.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Οι σπουδές αρχιτεκτονικής και η 30ετη παρουσία του στην τηλεόραση

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει: «Η άλλη μου μεγάλη αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου, βοηθώ φίλους να ξαναφτιάξουν από την αρχή τα σπίτια τους ή αυτά που μόλις έχουν αγοράσει. Είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει στο Λονδίνο και ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι»!

Και είχε τονίσει: «Νομίζω όταν μου τελειώσει η δημοσιογραφία, θα ασχοληθώ σοβαρά με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων κάτι που έχω σπουδάσει και μου αρέσει πολύ».

Όσον αφορά το εκπληκτικό σπίτι του που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και έχουμε εντυπωσιαστεί το έχει διακοσμήσει ο ίδιος!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει αναφέρει για το σπίτι του στο περιοδικό Hello: «Το αγόρασα το 2005. Ήταν καινούργιο το οίκημα και σχεδίασα όλο το σπίτι από την αρχή. Αυτό που έφτιαχνε η κατασκευαστική εταιρεία δε μου άρεσε, και το άλλαξα. Μπήκα στη διαδικασία ν’ αγοράσω ειδικούς χάρακες που μετρούν τα εκατοστά, να κάνω μόνος μου ένα σχέδιο, για να το δώσω στο μηχανικό και να του πω ότι το θέλω έτσι. Το σχεδίασα με επιρροές από τα δωμάτια των ξενοδοχείων. Ήθελα να είναι ένας χώρος φιλόξενος, όπου θα γίνονται συγκεντρώσεις φίλων. Είναι, κυριολεκτικά, ένα σπίτι που ζει»!

Δείτε το υπέροχο σπίτι του στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved