Μετακόμισαν σε νέο σπίτι Έλενα Τσαγκρινού &  Dj Stephan λίγο πριν γίνουν γονείς! Τα πρώτα πλάνα
Showbiz

Μετακόμισαν σε νέο σπίτι Έλενα Τσαγκρινού & Dj Stephan λίγο πριν γίνουν γονείς! Τα πρώτα πλάνα

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφος της Dj Stephan μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί!

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan δημιουργούν τη δική τους οικογένεια και όπως είναι φυσικό το ζευγάρι χρειαζόταν νέο σπίτι, με περισσότερες ανέσεις, το οποίο θα χωράει τρία άτομα κι όχι μόνο δύο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Φαίνεται πως το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, καθώς η εγκυμονούσα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της μετακόμισαν στο νέο τους σπιτικό.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Έλενας Τσαγκρινού στο Instagram, η οποία κοινοποίησε ένα βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

«Ευχαριστώ τη μανούλα μου, τη μανούλα του Κώστα και τον Κώστα που έκαναν το όνειρο αυτό πραγματικότητα! New home! New life! New beginning…», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο που κοινοποίησε, στο οποίο φαίνονται οι κούτες της μετακόμισης.

Να υπενθυμίσουμε πως τραγουδίστρια αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day πριν από λίγες μέρες σε ποιον μήνα βρίσκεται αλλά και αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού που περιμένει.

Αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν πολύς ο καιρός που, δεν θα πω το έκρυβα, αλλά το προστάτευα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό. Είναι το καλύτερο αυτό, να το προστατέψεις για ένα διάστημα. Αλλά δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε πολύ να το μοιραστούμε για να φύγει ένα βάρος από πάνω μας.

Θέλω να πάνε όλα καλά γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του 4ου μήνα. Θέλω τη θετική σας διάθεση. Δεν είναι το πιο εύκολο να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία να προσπαθήσεις και να γίνει αυτό το όνειρο. Οπότε περάσαμε τη στιγμή που απογοητευτήκαμε, αλλά ξαναπροσπαθήσαμε και ήταν δίπλα μας οι γονείς μας. Θα έλεγα ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη όμως προχωράει καλά».

Δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από το νέο τους σπίτι:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved