Καρρά: «Στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα, αίματα ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Τώρα δεν φοβάμαι»
Showbiz

Καρρά: «Στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα, αίματα ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Τώρα δεν φοβάμαι»

Φέτος κλέβει την παράσταση στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ο Σκαραβαίος», όπου υποδύεται την ιατροδικαστή, «Μαργαρίτα Κωνσταντίνου». Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά, η οποία μίλησε για την πορεία και τη ζωή της. 

Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά και δηλώνει πλέον... ατρόμητη!

Και η Νικολέτα Καρρά στη σειρά Σκαραβαίος

202106121916040.783A1101.jpg

- Φέτος σας απολαμβάνουμε στον «Σκαραβαίο»…

Είναι μια σειρά νουάρ, μυστηρίου πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν διάφορες αυτοτελείς υποθέσεις που εξιχνιάζονται σε κάθε επεισόδιο, αλλά και μια μόνιμη ιστορία που εξελίσσεται και αφορά τους βασικούς ήρωες. Είμαι η Μαργαρίτα, η αδερφή του Μάρκου, του «Σκαραβαίου», όπως τον λέμε, η οποία είναι ιατροδικαστής στο επάγγελμα. Είμαστε πολύ απόμακροι ο ένας από τον άλλο, παρόλο που αγαπιόμαστε σαν αδέλφια. Η Μαργαρίτα και ο Μάρκος είχαν πολύ δυνατή σχέση. Ουσιαστικά η σχέση χάλασε όταν η Μαργαρίτα αποφάσισε να πάρει το μέρος της μητέρας της μετά τον φόνο…Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς και στις αυτοτελείς ιστορίες.

- Υπήρξε κάποια σκηνή που σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου έχει μια ιδιαιτερότητα, γιατί η δουλειά του ιατροδικαστή δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, όπως ενός δικηγόρου ή δασκάλου, που έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να πάρουμε κάποια στοιχεία. Με τους ιατροδικαστές ευτυχώς δεν συνεργαζόμαστε όλοι (γέλια). Χρειάστηκε λοιπόν να κάνω μια παραπάνω δουλειά, να συζητήσω με ιατροδικαστές, να με ενημερώσουν ώστε να μάθω κάποια παραπάνω πράγματα. Ρώτησα πολλές λεπτομέρειες, πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Παρόλο που είμαι ηθοποιός, στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα, αίματα ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Τώρα πια δεν με τρομάζει τίποτα. Χρειάστηκε στα γυρίσματα να δω διάφορα πράγματα, ταυτόχρονα είδα και τη διαδικασία οπότε πια έχω απομυθοποιήσει τα πάντα. Έχει πάντως τεράστιο ενδιαφέρον ο ρόλος μου.

1D8A4926.jpg

- Έχετε άγχος για το πώς θα πάει η σειρά;

Δεν έχω κανένα άγχος ανταγωνισμού, γιατί θεωρώ ότι αυτή η σειρά είναι πάρα πολύ ξεχωριστή. Νομίζω απευθυνόμαστε σε ένα κοινό ξεχωριστό, γι’ αυτό και δεν μας φοβίζει ο ανταγωνισμός. Σε όποιον αρέσει ο «Σκαραβαίος», δεν θα δει κάτι άλλο. Είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σειρά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved