Γεωργιάννα Νταλάρα: H σχέση με τον πατέρα της, ο μυστικός γάμος και οι σπουδές
Showbiz

Γεωργιάννα Νταλάρα: H σχέση με τον πατέρα της, ο μυστικός γάμος και οι σπουδές

Ηθοποιός αλλά και ζωγράφος η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννα.

Σε ηλικία μόλις 34 ετών έχει τραβήξει μια ήδη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Τέχνης. Καθώς εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει και στη ζωγραφική μέσα από την οποία συστήνει μια στάση ζωής, όπως λέει.

201007191201540.8809_GEORGIANA_NTALARA-16072010.jpg

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία πρώτα στο Brown University και μετά στη RADA. Είναι επίσης Certified Yoga Teacher και διδάσκει γιόγκα από το 2020. Με τη ζωγραφική ασχολήθηκε συνειδητά από το Λύκειο και με διάλειμμα το διάστημα των σπουδών της, έπιασε το νήμα ξανά το 2014.
Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Ο μυστικός της γάμος

201511271145550.3407_SOTIRIADIS_NTALARA_26112015.jpg

Εκτός όμως από την απίστευτη επαγγελματική της διαδρομή, η Γεωργιάννα έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη, Μίλτος Σωτηριάδης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αντίπαρο πριν από 11 χρόνια και μάλιστα κρυφά από όλους ακόμη και από τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το ευτυχές γεγονός την επόμενη ημέρα. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του ερμηνευτή, Γιώργου Νταλάρα.

Η σχέση με τον πατέρα της

201811271402060.9355_GIORGOS_NTALARAS_GEORGIANA_NTALARA_26112018.jpg

«Ο Γιώργος Νταλάρας πώς είναι ως πατέρας;» την είχε ρωτήσει η δημοσιογράφος.
Η Γεωργιάννα Νταλάρα απάντησε: «Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και εκείνους που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί».
Η ίδια επίσης αναφέρθηκε, στο όνομά της και απάντησε στο αν τη βοήθησε η τη δυσκόλεψε στη δική της καριέρα.

«Δεν νομίζω ότι το όνομά μου αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο. Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος και εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή» ανέφερε η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα στο video clip του μπαμπά της με τον Χρήστο Μάστορα!

Γεωργιάννα Νταλάρα: Ο κρυφός γάμος της κόρης του Νταλάρα με ηθοποιό, η υποκριτική και η ζωγραφική

Γεωργιάννα Νταλάρα: Βόλτα με τους γιους της στο Ζάππειο - Σπάνια εμφάνιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved