Δουκακάρου: Το πρόβλημα υγείας της αδερφής της & ο γάμος μετά την απώλεια του πρώτου συζύγου της
Showbiz

Δουκακάρου: Το πρόβλημα υγείας της αδερφής της & ο γάμος μετά την απώλεια του πρώτου συζύγου της

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της η Λίζα Δουκακάρου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αδερφής της και πώς το διαχειρίστηκε ενώ μίλησε και για τον δεύτερο γάμο της μετά την απώλεια του πρώτου της συζύγου.

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τη Λίζα Δουκακάρου - Δείτε πώς είναι σήμερα

doukakarou-(2).jpg

«Ήταν τα γεγονότα τόσο γρήγορα και το ένα κοντά στο άλλο που δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις την όλη κατάσταση. Λες «ΟΚ, παίρνω ανάσα και πάμε να δούμε τι γίνεται». Στη σκέψη «πάμε να δούμε τι γίνεται» είναι εκεί που έχεις πέσει, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Είμαι έτσι, τι άλλο θα γινόταν. Επίσης υπήρχε πάντα κάτι πίσω που περίμενε».

«Δηλαδή έγιναν όλα αυτά, έμενε και η μητέρα μου μαζί μου. Οπότε ήταν ένας άνθρωπος που είχε ήδη κλονισμένη υγεία και έπρεπε να υπάρχει ένα συγκεκριμένο στάτους για να μπορώ για αυτόν τον άνθρωπο να είμαι εκεί. Μετά έτυχε το πρόβλημα υγείας με την αδελφή μου, που έπρεπε και εκεί να υπάρχει κάτι».

doukakarou-(3).jpg

«Πηγαινοερχόμουν στην Αμερική από τα περσινά Χριστούγεννα και τους τελευταίους μήνες συνεχόμενα. Δύσκολο διάστημα πολύ, γνώριζα από την αρχή ότι ήταν κάτι μη ιάσιμο. Κάπου όμως το ξέρεις, κάπου λες ότι δεν μπορεί, κάτι θα γίνει… Δεν φανέρωνα τα αληθινά μου συναισθήματα ούτε στον καθρέφτη, όχι μόνο στον άνθρωπο, γιατί αν δεν θέλεις να σε πάρει από κάτω η κατάσταση, δεν θέλεις να το φέρεις μπροστά σου και να είναι η πρώτη εικόνα μέσα σου».

Ο δεύτερος γάμος της

Ο γάμος μου με τον Παντελή είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Φυσικά και το βλέπω ως δεύτερη ευκαιρία. Όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι όντως σκληρές, δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι όταν σου συμβαίνει κάτι και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία. Δεν το αντιλαμβάνεσαι εξαρχής, βρίσκεις καταρχήν έναν καλό άνθρωπο. Στον δεύτερο μου σύζυγο βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω. Ήταν ειδικές οι συνθήκες… Και λόγω χαρακτήρα. Δεν ήμουν ποτέ πολύ κοινωνική, την αγαπώ αυτή τη δουλειά αλλά ήμουν πάντα αποτραβηγμένη. Δεν έφταιγε που δούλευα 20 ώρες, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μου»

Βαρύ πένθος για τη Λίζα Δουκακάρου: Έφυγε από τη ζωή η αδελφή της & το μήνυμά της «ραγίζει καρδιές»

Λίζα Δουκακάρου: Στα 58 της πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Λίζα Δουκακάρου- Πού την εντόπισε ο φακός; (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved