Έλενα Τσαγκρινού: Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της και πότε γεννάει;
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της και πότε γεννάει;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Έλενα Τσαγκρινού αφού διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βιώνει μοναδικές στιγμές. 

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν τρεις μήνες πριν μείνει έγκυος, είχε μία αποβολή που της κόστισε συναισθηματικά.

Έλενα Τσαγκρινού: Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα.Ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του

tsagkrinou-(1).jpg

Όμως, με την ευχάριστη είδηση της νέας εγκυμοσύνης, όλα άλλαξαν για την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της Dj Stephan που υπήρξε και το μεγάλο της στήριγμα όλο αυτό το διάστημα.

Τώρα, η όμορφη τραγουδίστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της και μάλιστα προσφάτως αντάλλαξε σκέψεις, ευχές και προβληματισμούς με πολλές ακόμα εγκυούλες που είναι followers της στο instagram.

nightout-tsagkrinou-(13).jpg

Η ίδια, σε ένα Q&A που είχε μαζί τους, αποκάλυψε όχι μόνο πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι σήμερα αλλά και πότε γεννάει στο περίπου!

Όταν ρωτήθηκε για τη... σχέση της με τη ζυγαριά, η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ήδη έχει πάρει 4-5 κιλά, όμως αυτό δεν δείχνει να την αγχώνει και ιδιαίτερα.

Όσο για την ημερομηνία του τοκετού, η Έλεναν Τσαγκρινού αποκάλυψε ότι περιμένει να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της μωρό τον ερχόμενο Αύγουστο!

tsagrinou.jpg

Το Q&A της τραγουδίστριας με followers της

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved