Κακοσαίου: Τι αποκαλύπτει για τις δυσκολίες της λόγω ΔΕΠΥ και πώς αντέδρασε όταν της το ανακοίνωσαν
Showbiz

Κακοσαίου: Τι αποκαλύπτει για τις δυσκολίες της λόγω ΔΕΠΥ και πώς αντέδρασε όταν της το ανακοίνωσαν

Η Κατερίνα Κακοσαίου, κόρη του Γιάννη Πλούταρχου η οποία ήδη κάνει τα πρώτα επιτυχημένα βήματά της στον καλλιτεχνικό χώρο, μιλάει για τη ΔΕΠΥ που αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία και εξηγεί πώς είνα η ζωή της... 

Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε και πώς αντέδρασε όταν της το ανακοίνωσαν; Η ίδια απαντά σε όλα...

Κατερίνα Κακοσαίου: «Δεν θα ξεχάσω αυτή την κουβέντα του πατέρα μου»

KATERINA-KAKOSAIOU.jpg

Αντιµετώπισες µέχρι σήµερα δυσκολίες λόγω της ∆ΕΠΥ;

Σίγουρα µαθησιακές. Στα χρόνια του σχολείου ειδικά. Στο πανεπιστήµιο πλέον είχα µάθει να το διαχειρίζοµαι, όποτε γι’ αυτό κατάφερα να πάρω και το πρώτο και το δεύτερο πτυχίο. Είναι κάτι στο οποίο έχουµε τον έλεγχο, αν το θελήσουµε. Η υπερκινητικότητα είναι κάτι που βιώνω ακόµα και τώρα, αλλά δεν τη θεωρώ πρόβληµα. Ισα-ίσα, δεν κάθοµαι σχεδόν ποτέ, συνέχεια θέλω κάτι να κάνω, µε κάτι να καταπιάνοµαι. Αυτό µε κάνει να µη βαριέµαι, µου δίνει ζωή.

Όταν σου το ανακοίνωσαν, πώς αντέδρασες;

Το είχα καταλάβει από µόνη µου, οπότε ίσα-ίσα χάρηκα, γιατί δικαιούµουν ορισµένους διαφορετικούς µηχανισµούς εξέτασης, που µε διευκόλυναν, και τα πήγαινα πολύ καλύτερα. Τα παιδιά µε ∆ΕΠΥ πιθανόν να µη γνωρίζουν καν ότι την έχουν, όµως, αν εντοπιστεί, καλό είναι να πάρουν το χαρτί που το επιβεβαιώνει, διότι θα διευκολυνθούν αρκετά και η επίδοσή τους θα είναι πολύ καλύτερη.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved