Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σπάνια φωτογραφία του σε αποκριάτικο πάρτι το 1962
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σπάνια φωτογραφία του σε αποκριάτικο πάρτι το 1962

Με αφορμή τα αποκριάτικα δρώμενα των ημερών, ο λογαριασμός του studio Κλεισθένης στο Instagram κοινοποίησε μια σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε αποκριάτικο πάρτι του 1962.

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του studio Κλεισθένης δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία από το αρχείο γνωστού φωτογράφου στην οποία απεικονίζεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και δίπλα του βρίσκονται οι ηθοποιοί, Έλσα Βεργή, Ταϋγέτη και Ελένη Χατζηαργύρη.

Κωνσταντάρας: Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος που του έκανε την τελευταία συνέντευξη!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας το studio Κλεισθένης περιγράφει αναλυτικά:

«Τον Μάρτιο του 1962 η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου Έλσα Βεργή (δεύτερη από δεξιά) διοργανώνει στο σπίτι της αποκριάτικο πάρτι με την παρουσία αγαπημένων φίλων και συναδέλφων ανάμεσα στους οποίους είναι οι Ταϋγέτη (αριστερά), Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ελένη Χατζηαργύρη και ο Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τον φακό του στιγμές από την συγκεκριμένη βραδιά.

Photo-by-Kleisthenis-Daskalakos-on-March-15-2024.-May-be-an-image-of-4-people-costume-headdress-and-text..jpg

Την περίοδο αυτή η ηθοποιός ανεβάζει στο θέατρο που φέρει και το όνομα της στην οδό Βουκουρεστίου, το έργο του Ευγένιου Ό Νηλ «Παράξενο ιντερμέτζο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Θεοδοσιάδη και συμπρωταγωνιστή τον αγαπημένο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η Έλσα Βεργή υπήρξε από τις σπουδαιότερες μορφές της γενιάς της και μια κορυφαία τραγωδός που υπηρέτησε για μισό αιώνα με πάθος και συνέπεια το θέατρο σε έργα του παγκόσμιου δραματολογίου ενώ σε ηλικία 15 ετών ήταν μέλος του χορού στην πρώτη αφή της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στις 20 Ιουλίου του 1936 στην Αρχαία Ολυμπία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου. Αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved