Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα και το δώρο του Ετεοκλή & της Μελίτας
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα και το δώρο του Ετεοκλή & της Μελίτας

Δύσκολα πέρασε την εβδομάδα που διανύσαμε η Ελένη Χατζίδου μετά από ένα ατύχημα που είχε και που την ανάγκασε να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, να θυμίσουμε, έπεσε και χτύπησε το χέρι της όμως από το τράνταγμα, επιδεινώθηκε και ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αυχένα της. Ο θεράπων γιατρός της της έδωσε σαφείς οδηγίες για ξεκούραση και ηρεμία προκειμένου να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γινόταν το πρόβλημα που τής παρουσιάστηκε και εκείνη δεν μπορούσε παρά να τις ακολουθήσει κατά γράμμα.

Χατζίδου: Πέμπτη μέρα εκτός Breakfast @ Star-Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της & πότε επιστρέφει

a98c97db-xatzidou-pavlou-melita.jpg

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή την εβδομάδα που πέρασε καθώς πονούσε πολύ.

Έτσι, παρέμεινε σπίτι, με τον Ετεοκλή Παύλου να αναλαμβάνει μόνος του τα ηνία της εκπομπής Breakfast@star.

Τις τελευταίες μέρες η Ελένη Χατζίδου κάνει φυσικοθεραπείες και ξεκουράζεται όσο χρειάζεται προκειμένου να επανέλθει στην ενεργό δράση.

902a9cca-xatzidou-eteoklis.webp

Σήμερα (16/3) ο Ετεοκλής και η κόρης τους, Μελίτα, θέλησαν να της κάνουν ένα δώρο προκειμένου να νιώσει καλύτερα και η ίδια η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τρυφερή αυτή κίνησή τους.

Μπαμπάς και κόρη της χάρισαν μία παπαρούνα και η Ελένη Χατζίδου ξαπλωμένη στο κρεβάτι του... πόνου, ανέβασε ένα βίντεο, ενθουσιασμένη και χαρούμενη για το δώρο τους. «Ήδη νιώθω καλύτερα» παραδέχτηκε η παρουσιάστρια η οποία δείχνει να έχει ξεκουραστεί αρκετά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved