Μαριάννα Κιμούλη: Ο ρόλος στις «Ψυχοκόρες» & η Επίδαυρος & η τρυφερή σχέση με τον πατέρα της
NDP photo agency
Showbiz

Μαριάννα Κιμούλη: Ο ρόλος στις «Ψυχοκόρες» & η Επίδαυρος & η τρυφερή σχέση με τον πατέρα της

Τι και αν έχει για γονείς τον Γιώργο Κιμούλη και τη Μαρία Δαμανάκη, η Μαριάννα Κιμούλη έχει επιλέξει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει δουλέψει σκληρά για την καριέρα της. 

Τη Μαριάννα Κιμούλη την λατρέψαμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» όπου υποδύεται τη Μαρίκα που είναι η μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδελφές.

Ψυχοκόρες – Κιμούλη: «Η σχέση της Μαρίκας με τον Κοσμά και τη Νέλλα θα αλλάξει δραστικά»

Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη και της πολιτικού Μαρίας Δαμανάκη. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο σπίτι της Τζένης Καρέζη και η φιλία τους δεν άργησε να μετατραπεί σε δυνατό έρωτα που τους οδήγησε στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας.

Καρπός του έρωτά τους υπήρξε η κόρη τους Μαριάννα Κιμούλη, η οποία βαδίζει στα χνάρια του πατέρα της κι έχει χαράξει ήδη μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική, χάρη στο ταλέντο της.

202202241046200.3557_MARIANA_KIMOYLI_2322022.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αγάπη της για την υποκριτική έγινε γνωστή από πολύ μικρή ηλικία, γεγονός που την οδήγησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην υποκριτική σχολή του Λονδίνου, Queen Mary, στο University of London.

Η Μαριάννα Κιμούλη αν και μικρή σε ηλικία, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και ταινίες, όπως στην παράσταση Οι Όρνιθες, με την οποία το καλοκαίρι του 2020 είχε την τύχη να παίξει στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved