Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Περιπέτεια υγείας για τη μητέρα της: «Όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Περιπέτεια υγείας για τη μητέρα της: «Όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος»

Δύσκολα τα τελευταία 24ωρα για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της μετά από ατύχημα που είχε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί! 

Συγκεκριμένα, η μητέρα της έσπασε μετά από ατύχημα το ισχίο της και χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηλικία, η εμμηνόπαυση και οι ιατρικές εξετάσεις

palaiologou-(4).jpg

Όλα πήγαν κατ' ευχή και η ηθοποιός δηλώνει ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ασχολήθηκαν με τη μητέρα της και τη φρόντισαν όσο καλύτερα γινόταν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με μήνυμά της αποκάλυψε τον Γολγοθά που βίωσαν η μητέρα της και η ίδια ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλάι του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αχ βρε παιδια οσα φερνει η ωρα δε τα φερνει ο χρονος! Το προηγουμενο Σαββατο η λατρεμενη μου μανουλα εσπασε το ισχιο της και βρεθηκαμε στο νοσοκομειο ΝΙΜΙΤΣ οπου και χειρουργηθηκε.
Τωρα πια ειμαστε στο σπιτι μας σε φαση αποκαταστασης που,απ οτι φαινεται,παει πολυ καλα!
Ομως ειλικρινα δεν ξερω ποσα ευχαριστω θελω να πω μεσα απ την καρδια μου για το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο!
Ευχαριστω απο καρδιας τον Διευθυντη Ορθοπεδικης Κλινικης ΝΙΜΙΤΣ Ιωαννη Ζαγκα που χειρουργησε με αριστη εκβαση τη μητερα μου (ουτως η αλλως η φημη του προπορευται!)
Αλλα πραγματικα νιωθω και μεγαλη ευγνωμοσυνη για το νοσηλευτικο προσωπικο που τρεχει ακαματο με απιστευτη ευγενεια και καλοσυνη να εξυπηρετησει ολους τους ασθενεις!
Ο Μανωλης Θεοδωροπουλος,Προισταμενος Φυσικοθεραπειας,ενας γλυκας,δεν εχω λογια!!
Πραγματικα πιστευω πως τα Κρατικα μας νοσοκομεια εχουν εξαιρετικους γιατρους και προσωπικο και ειλικρινα ειναι Ηρωες!!!».

alexandra-palaiologou-mama.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved