Μουρατίδης-Παπαχαραλάμπους: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι στους δρόμους της Αθήνας
Showbiz

Μουρατίδης-Παπαχαραλάμπους: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι στους δρόμους της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Φάνη Μουρατίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας. 

Μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…»

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά όμως δε τα κατάφεραν και τόσο καλά, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

FANIS_MOYRATIDIS_ANA_MARIA_PAPAXARALAMPOYS

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φάνης Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας... Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο».

Τις τούς χωρίζει όμως και τι τούς ενώνει τους δύο ηθοποιούς; Ο Φάνης Μουρατίδης είπε για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την Άννα, είμαστε τελείως διαφορετικοί ως άνθρωποι. Εκείνη είναι πιο συναισθηματική από εμένα. Εγώ μοιάζω να είμαι. Είναι πιο δομημένη. Αν δεν είχαμε την Άννα θα είχαμε καταστραφεί».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved