Showbiz

Τράκαραν το αυτοκίνητό του on air & ατάραχος συνέχισε να μιλά στην εκπομπή της Μαγγίρα!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ποιος θα περίμενε ότι εν ώρα συνέντευξης σε τηλεοπτική εκπομπή θα του τράκαραν το αυτοκίνητό του; Και όμως συνέβη και μάλιστα σε... ζωντανή σύνδεση! 

Όλα αυτά συνέβησαν στον Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος έδινε συνέντευξη στην εκπομπή I Love Σου Κου και εκεί που στεκόταν και μιλούσε, άκουσε έναν έντονο θόρυβο και γύρισε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί!

Με έκπληξή του διαπίστωσε την ώρα εκείνη πως διερχόμενο αυτοκίνητο τον τράκαρε και έφυγε. Μάλιστα, ο γνωστός κομμωτής ατάραχος συνέχισε τη συνέντευξή του, κάνοντας και χιούμορ!

«Μας το τράκαρε... Εγώ φταίω που το έβαλα εκεί» είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς γελώντας καθώς ήξερε πως όντως έφταιγε εκείνος καθώς είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του πιο έξω από ό,τι θα έπρεπε. Έτσι, το διερχόμενο αυτοκίνητο δεν υπολόγισε σωστά και έτσι κάπως έγινε το... κακό!

Εντάξει, δεν ήταν και τόσο κακό καθώς προφανώς επρόκειτο μόνο για σύγκρουση των καθρεφτών των δύο αυτοκινήτων.

Πάντως, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο γνωστός κομμωτής μίλησε για την πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση, για την αποκατάσταση των σχέσεών του με την Πηγή Δεβετζή αλλά και για το ταξίδι που πρόκειται να κάνει στην Ιαπωνία.
Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved