Αποκαλύπτει τις πληγές που απέκτησε από το Survivor - Ακόμα να επουλωθούν παρά την επιστροφή της!
NDP Photo Agency
Showbiz

Αποκαλύπτει τις πληγές που απέκτησε από το Survivor - Ακόμα να επουλωθούν παρά την επιστροφή της!

Η Μαρία Αντωνά αποχώρησε από το Survivor 2024 και πλέον βρίσκεται ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου, με σκοπό να παραχωρήσει δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024 και να μιλήσει για τη δική της εμπειρία.

Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης μού είχε λείψει πολύ. Στο Survivor ξεχνάς το πρόσωπο του δικού σου ανθρώπου»

«Ο Άρης μού είχε λείψει πολύ. Απλά εκεί όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου, ούτε να θυμηθείς τη φωνή του.

Αυτό συμβαίνει επειδή εκεί δεν έχεις καμία επικοινωνία οπτική ή σε γραπτό λόγο ή οτιδήποτε, ξεχνάς πώς είναι 100% ο άνθρωπός σου. Εγώ ευτυχώς είχα την Ασημίνα να μου λέει όλες τις ιστορίες με τον Άρη», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά.

Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Αντωνά κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία αποκαλύπτει τις πληγές που έχει στα πόδια της λόγω των σκληρών αγωνισμάτων και των μονομαχιών του Survivor.

Αν κι έχει επιστρέψει εδώ και 10 μέρες από το reality επιβίωσης, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι πληγές στα πόδια της είναι πολλές και είναι δύσκολο να επουλωθούν.

1710679752551-861418001-antona.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved