Άλκις Κούρκουλος: Ποια είναι η σύντροφός του, Δήμητρα Σταθοπούλου; Η δήλωσή της για τη σχέση τους
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: Ποια είναι η σύντροφός του, Δήμητρα Σταθοπούλου; Η δήλωσή της για τη σχέση τους

Ο Άλκις Κούρκουλος είναι σε σχέση με την 35χρονη τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου εδώ και ενάμιση χρόνο και έκανε την πρώτη της δήλωση στο Happy Day για τη φάση που διανύει με τον ηθοποιό. 

Αρχικά ανέφερε: «Πέρασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο, παράλληλα όμως, από όταν ήμουν φοιτήτρια, είχα ξεκινήσει δειλά δειλά με το τραγούδι. Για μένα ήταν σταθμός οι συνεργασίες με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Από εκείνους έμαθα να ακούω μουσική»

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Άλκι Κούρκουλο, με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, η Δήμητρα Σταθοπούλου απάντησε: «Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι ήσυχα και όμορφα. Η έκθεση είναι κάτι που αντέχω μόνο μέσα στη δουλειά, όσο είμαι πάνω στη σκηνή. Όταν είμαι κάτω από τη σκηνή, αισθάνομαι πως θέλω την ιδιωτικότητά μου».

Κούρκουλος-Σταθοπούλου: Σπάνια κοινή φωτό - Η έξοδος με φίλους για τα 57α γενέθλια του ηθοποιού

TOM_4871.jpg

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά για τον Άλκι Κούρκουλο αυτό αποτελεί στάση ζωής καθώς προτιμάει να «μιλάει» μόνο μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνει, κυρίως στο θέατρο.

5497_ALKIS_KOYRKOYLIS_DIMITRA_STATHOPOYLOY_7102023.jpg

Οι δυο τους κρατούν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, ενώ ο 57χρονος ηθοποιός παραβρίσκεται στις live εμφανίσεις της συντρόφου του σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Δείτε τι είπε στο Happy Day για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης:

Άλκις Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου: Ζουν πλέον μαζί - Το επόμενο βήμα στη σχέση & η καθημερινότητα

Άλκις Κούρκουλος: Ποια είναι η 35χρονη σύντροφός του, Δήμητρα Σταθοπούλου;

Ο έρωτας ξεχειλίζει! Ζευγάρια που εντοπίσαμε σε εξόδους και έλαμπαν από ευτυχία!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved