Νίνο - Ζόζεφιν: Η κοινή φώτο με την οποία έβαλαν τέλος στις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους
Showbiz

Νίνο - Ζόζεφιν: Η κοινή φώτο με την οποία έβαλαν τέλος στις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

Ο Νίνο και η Ζόζεφιν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία και με αυτόν τον τρόπο έβαλαν οριστικό τέλος στις φήμες περί κρίσης στην σχέση τους.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο Νίνο κοινοποίησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται μαζί μέσα στο αυτοκίνητο!

Οι τραγουδιστές μπορεί να έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram, όμως δεν χώρισαν.

Νίνο-Ζόζεφιν: Ήρθε το τέλος της σχέσης; - Ο έρωτας, οι φήμες, το unfollow & η διάψευση του χωρισμού

Nino-jozefin-(4).jpg

Η Ζόζεφιν προσφάτως δήλωσε ερωτευμένη διαψεύδοντας τα όποια δημοσιεύματα περί κρίσης και η απόδειξη ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά ήρθε χθες, 18 Μαρτίου από το ίδιο.

Μάλιστα, η Ζοζεφίν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του». Κάτι που επανέλαβε και στο Πρωινό πριν από λίγες μέρες.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε σε story το ζευγάρι

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved