Ιωάννα Μαλέσκου: Το σπίτι της έχει πολύ ξύλο και το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι ονειρεμένο
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σπίτι της έχει πολύ ξύλο και το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι ονειρεμένο

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος, διατηρούν μία υπέροχη μονοκατοικία, λίγο έξω από την Αθήνα, με κήπο και όλα τα καλά, ενώ έχουν και πολλά κατοικίδια.

Εκεί ζουν με την μονάκριβη κόρη τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους τον τελευταίο καιρό και τους έχει κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να «πετάγεται» συνέχεια στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο, ο παράδεισός της είναι λίγο πιο έξω.

Το ξύλο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σπίτι τους και προσδίδει μια ζεστασιά στον χώρο. Τόσο στο σαλόνι όσο και στα υπνοδωμάτια υπάρχει ξύλο που δίνει μια αίσθηση αριστοκρατίας.

Χείμαρρος η Μαλέσκου: «Δεν θα πάω στο χωριό μου, όπως άκουσα... αν και θα ήθελαν»

imaleskou_1708027246_3303494434471052030_1522106780.jpg

«Τώρα που η μικρούλα μας είναι ακόμα πολύ μωράκι, το υπνοδωμάτιό μας έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετεί και τους τρεις μας. Κυρίως όμως εμάς τις δυο! Στην πραγματικότητα η φάση μας είναι τύπου «Just the two of us» 😂🤱🍼


Αγαπημένη μου και πιο αναπαυτική γωνιά, είναι αυτή με την καρέκλα θηλασμού και το ειδικό σκαμπό για τα πόδια. Ακόμα και όταν η μικρή κοιμάται στο λίκνο της, εγώ μπορώ να ηρεμώ και να πιω λίγο decaf ενώ την χαζεύω. Ξέρετε, αυτά τα 5’ ηρεμίας μέχρι να ξυπνήσει ξανά 😂🤍🍼😅🤷‍♀️😍», είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου όταν η κόρη της ήταν ακόμα μωρό.

Τώρα όμως έχει το δικό της παιδικό δωμάτιο. Οι τοίχοι είναι σε ανοιχτό μωβ χρώμα ενώ πολύχρωμα καδράκια διακοσμούν το χώρο. Αριστερά είναι η αλλαξιέρα της και ακριβώς δίπλα η πολυθρόνα του θηλασμού.

Δείτε πλάνα στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: H ανάρτηση για τη αισθητική παρέμβαση που έκανε! «Του είπα 'γιατρέ μου, κάψτε τα»

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοναδικά καρέ από την κυριακάτικη βόλτα με την κόρη της στο κτήμα του συζύγου της

Μαλέσκου για Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved