Αντωνά: «Χαίρομαι που βοήθησα να ξεπεράσετε τις φοβίες με το νερό»-Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor
Instagram / maria_antwna
Showbiz

Αντωνά: «Χαίρομαι που βοήθησα να ξεπεράσετε τις φοβίες με το νερό»-Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor

Η Μαρία Αντώνα προχώρησε στην πρώτη της δημοσίευση στα social media, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024. 

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της μία σειρά από στιγμιότυπα του Survivor, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στήριξαν σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι.

Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση - «Στο Survivor All Star 2, θέλω να είμαι με τον Άρη»

MARIA-ANTONA

Η Μαρία Αντωνά ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα στο Instagram και έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «χαίρομαι αν βοήθησα έστω κι έναν άνθρωπο να ξεπεράσει την φοβία του με το νερό».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Πάθος, ένταση, αγώνας, χαρά, απογοήτευση, συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και άλλες τόσες λέξεις μπορώ να σκεφτώ για να περιγράψω όσα ένιωσα, όσα έζησα σε αυτό το μαγικό παιχνίδι. Δεν έχω λόγια ούτε για τα τόσα υπέροχα μηνύματα που έχω πάρει από εσάς που είδατε και γνωρίσατε αυτό που είμαι εγώ, λόγια μέσα από την καρδιά σας που με συγκινούν όσο δεν φαντάζεστε. Αυτό είναι το δώρο μου από αυτό το παιχνίδι.

antona-soiledi.jpg

Χαίρομαι γιατί πραγματικά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να ξεπεράσω κάθε αδυναμία μου. Χαίρομαι αν βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο να ξεπεράσει την φοβία του με το νερό που έχω από μωρό παιδί, αν βοήθησα έστω και μια γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της και να προσπαθήσει για όσα πιστεύει ότι δεν μπορεί γιατί αφού τα κατάφερα εγώ μπορεί και κάθε ένας , κάθε μία από εσάς που δεν είναι αθλητής! Σημασία έχει η ψυχή! Και χαίρομαι που μετά από αυτήν την εμπειρία εκτίμησα πολλά και επιστρέφω καλύτερη… Καλύτερος άνθρωπος με μεγαλύτερη εκτίμηση για το τι αξίζει στην ζωή μας .. Σας ευχαριστώ! (συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται ακόμη, και σε όλη την Παραγωγή! Είναι ένας μεγάλος ατελείωτος αγώνας για όλους)».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από την ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved