Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έπεσα σε γκρεμό 25 μέτρων» - Το ατύχημα που πήγε να του στερήσει τη ζωή
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έπεσα σε γκρεμό 25 μέτρων» - Το ατύχημα που πήγε να του στερήσει τη ζωή

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε τη στιγμή που βρέθηκε πεσμένος σε έναν γκρεμό βάθους 25 μέτρων.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο ένθετο On The Move της εφημερίδας OnTime Σαββατοκύριακο για το δημοσίευμα από το βιβλίο του με τίτλο «Showtime», στο οποίο περιγράφει το ατύχημα που τον οδήγησε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου: «Ο τζόγος είναι καταστροφικός, με έχει πονέσει»

Konstantinou

«Ήταν το ’69. Είχα μαζί μου κάποιους ανθρώπους και πηγαίναμε σε ένα θέατρο κάπου στο άγνωστο, εκτός Αθηνών. Από κάποιο σημείο και μετά χαθήκαμε, μπλεχτήκαμε σε κάποιο χωριό. Σούρουπο, άγριος χειμώνας, ερημιά, ούτε γάτα στον δρόμο», αφηγείται ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Κάποια στιγμή βρεθήκαμε – ούτε κατάλαβα πώς – σε ένα δάσος. Ο συνοδηγός μου ανοίγει το ραδιόφωνο, έτσι για να σπάσει λίγο η απελπισία… και πετυχαίνει ένα τραγούδι του Σαββόπουλου στο συγκεκριμένο κουπλέ: «Για τα παιδιά που χάθηκαν στο στοιχειωμένο δάσος, στις λίμνες στον Βορρά». Φανταστείτε τι έγινε μέσα στο αυτοκίνητο», συνεχίζει στην περιγραφή του ο ηθοποιός.

«Έπεσα 25 μέτρα στον γκρεμό. Ήμουνα έξι μήνες οδηγός και τόλμησα με ένα μικρό αυτοκίνητο να πάω στη Θεσσαλονίκη, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που ήμουν υποψήφιος για το «Γάμος αλά ελληνικά». Σε μία κατηφόρα μεγάλη έβαλα ταχύτητα στο νεκρό και, αφού το αμάξι ανέπτυξε ταχύτητα λόγω της κλίσης, αποφάσισα να πατήσω φρένο. Αυτό ήταν.

Konstantinou

Έγινε σβούρα, τουμπάρισε και πήγε κάτω. Δεν ξέρω πώς βρήκα τη δύναμη, ίσως από την τρομάρα, σκαρφάλωσα – μέσα στα αίματα, με σπασμένο στέρνο – 25 μέτρα πάνω και βγήκα στον δρόμο. Διερχόμενο αμάξι με μάζεψε και με πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο», αφηγείται στη συνέχεια ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο βιβλίο του.

«Το κωμικοτραγικό ήταν ότι στη συνέχεια πέρασα με το ασθενοφόρο μπροστά από το Φεστιβάλ», καταλήγει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved