Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκινητική selfie με τον  Κώστα Κόκλα μέσα από το νοσοκομείο
NDPPHOTO
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκινητική selfie με τον  Κώστα Κόκλα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης  αναρρώνει και δείχνει να αισθάνεται καλύτερα μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (20/3).

Ο γνωστός ηθοποιός από την ημέρα του εμφράγματος νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία έχει πολλές φορές τονίσει σε συνεντεύξεις της πως θεωρεί τον ηθοποιό δεύτερο πατέρα της.

Χατζηπαναγιώτης: Η επίσκεψη της Μπάρκα στο νοσοκομείο & η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου

«Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες».

Αφού πέρασε ο κίνδυνος και ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, δέχθηκε επίσκεψη και από τον Κώστα Κόκλα.

Μάλιστα, ο τελευταίος όχι μόνο βρέθηκε κοντά του στο νοσοκομείο για να δει πώς είναι η κατάστασή του, αλλά έβγαλε και selfie την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo instagram.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, οι δύο ηθοποιοί έχουν ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

kokklas

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved