Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έφυγα με το κεφάλι ψηλά όταν η σχέση τελείωσε» - Η αντίδραση της μητέρας του
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έφυγα με το κεφάλι ψηλά όταν η σχέση τελείωσε» - Η αντίδραση της μητέρας του

Για το χωρισμό από την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το χωρισμό, το παρασκήνιο ενώ στην ίδια συνέντευξη και η μητέρα του σχολιάζει την απόφαση αυτή.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Τα 15 χρόνια απουσίας, τα 100 castings και ο ανταγωνισμός

1683619013284-360335776-vasilopoulos-(8).jpg

vas

Με τη σύντροφό σου, Σάρα, απέκτησες τον γιο σου, Απόλλωνα, και πριν από 9 μήνες έγινε γνωστό ότι χωρίσατε.

Χρήστος: Πράγματι. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους, όταν δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους ή το ερωτικό κομμάτι ή όλα εκείνα που κάνουν ένα ζευγάρι να είναι μαζί, τότε δεν χρειάζεται να είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι απαραίτητο να περιμένει πολύ για να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη ζωή του. Το προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά σκεφτόμαστε διαφορετικά με τη Σάρα. Ίσως η ζωή μάς έφερε κοντά για να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο πλασματάκι, τον Απόλλωνα. Οπότε κάτι καλό βγήκε από όλο αυτό. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, 10 λεπτά από το σπίτι της Σάρα. Είμαστε και οι δύο αφιερωμένοι στο να μεγαλώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιδί μας. Με τη Σάρα είμαστε καλά, συνεννοούμαστε και αυτό είναι το βασικό.

vasilopoulos-(6).jpg

Πώς αντέδρασε η μητέρα σου όταν χώρισες;

Χρήστος: Η μητέρα μου ήξερε τα πάντα για τη σχέση μου με τη Σάρα, πώς ένιωθα και τι είχε συμβεί. Οπότε δεν της ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Μου είπε «ΟΚ, εφόσον αυτό θέλεις και το έχεις αποφασίσει».

Αγγελική: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν υπέρ της Σάρα, έτσι κι αλλιώς. Όχι επειδή είναι ξένη, αλλά ένιωθα πως δεν του έκανε καλό του Χρήστου. Ήταν η άποψή μου, αλλά δεν μπορούσα να επιμένω. Μέλημά μου είναι ο Απόλλωνας να είναι χαρούμενος.

xristos-vasilopoulos-gios-3.jpg

Χρήστος: Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Ασφαλώς σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε οτιδήποτε έχω κάνει λάθος. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα να κάνω από τη δική μου πλευρά το έκανα. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Την παλεύω όσο μπορώ.

Πηγή ΟΚ!

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πατρότητα με επηρέασε στο να γίνω ο καλύτερος μπαμπάς που εγώ ποτέ δεν είχα

O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για τον χωρισμό του & την πιθανότητα να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα

Θανάσης Βασιλόπουλος: Η απαξίωση στα πρώτα του βήματα, οι δύσκολες στιγμές στο Αγρίνιο & η κατάθλιψη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved