Παπαφλέσσας: Η οργισμένη αντίδραση του Παπαμιχαήλ στα γιουχαρίσματα & το ηρεμιστικό που πήρε η Αλίκη
Showbiz

Παπαφλέσσας: Η οργισμένη αντίδραση του Παπαμιχαήλ στα γιουχαρίσματα & το ηρεμιστικό που πήρε η Αλίκη

Η ταινία Παπαφλέσσας σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου και σε σενάριο Πάνου Κοντέλη, με πρωταγωνιστή, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήρθε και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star το βράδυ της Κυριακής 24/3.

Το κινηματογραφικό αριστούργημα από το οποίο πέρασαν σπουδαίοι ηθοποιοί έχει και μία άγνωστη ιστορία για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το περιστατικό είχε δημοσιεύσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος και αφορά την οργισμένη αντίδραση του σπουδαίου ηθοποιού όταν κάποιοι γιούχαραν την ταινία.

25η Μαρτίου - Μαντώ Μαυρογένους: Το σπάνιο εξώφυλλο Καρέζη - Φυσσούν και η θρυλική ατάκα στο φινάλε

f05d019c20996a6484fa74aba8dd0b6a.jpg

Η πρώτη προβολή της ταινίας Ο Παπαφλέσσας έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1971 και μάλιστα στο 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί το κοινό έκανε ουρές στα ταμεία προκειμένου να αγοράσει ένα εισιτήριο για να δει την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Παπαφλέσσας: Δείτε πως είναι σήμερα το χωριό που γυρίστηκε το κινηματογραφικό έπος για το 1821!

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Μαζί με τον κόσμο περίμεναν για να εισέλθουν στην αίθουσα ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν έφτασε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη σύζυγό του, Αλίκη το κοινό αποθέωσε εκείνον. Τα δημοσιεύματα της εποχής είχαν τίτλο πως η Βουγιουκλάκη αναγκάστηκε να πάρει ηρεμιστικό για να ξεπεράσει το γεγονός ότι το κοινό αποθέωσε τον σύζυγό της και όχι εκείνη. Ειδήσεις που ήταν αδύνατο να διασταυρωθούν, αλλά ο κόσμος τις διάβαζε με μανία.

dimitris-papamixail-aliki-vougiouklaki.jpg

Mε την έναρξη της προβολής, το κλίμα άλλαξε και μια ομάδα θεατών άρχισε τα γιουχαΐσματα και τις κοροϊδίες σε βάρος του Παπαμιχαήλ, του Φίνου και του παραγωγού Τζέιμς Πάρις. Ο ηθοποιός μίλησε οργισμένος στο πλήθος και συνέχισε να παρακολουθεί την ταινία.

«Μίσησα την οργανωμένη οχλαγωγία του Φεστιβάλ. Εκείνων που μετέτρεψαν την αίθουσα σε εξέδρα γηπέδου. Ντροπή τους τέτοια ασέβεια», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved