Ραγίζει καρδιές η Αποστολία Ζώη: «Δεν μπορώ το συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ οι γονείς μου»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Αποστολία Ζώη: «Δεν μπορώ το συλλάβω ακόμα ότι δεν είναι εδώ οι γονείς μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Αποστολία Ζώη το μεσημέρι της Κυριακής 24/3. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, το φλερτ στα social media αλλά και την παύση που έκανε από το τραγούδι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Το “Δεν είσαι εδώ” (σ.σ. που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού) θα το πω πρώτα απ’ όλα στους γονείς μου. Αυτές τις ημέρες έβλεπα τις φωτογραφίες τους και μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργο το ότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Αποστολία Ζώη: Backstage φωτό από το νέο της video clip «Δεν είσαι εδώ»

«Το φλερτ στα social media σε εμένα είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί… μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου! Δεν ξέρω, με έχουν μάλλον ότι είμαι κορίτσι για σπίτι. Φυσικά και δίνω σημασία στην ηλικία, άμα γνωρίσω κάποιον από κοντά, γιατί μικροδείχνω κιόλας οπότε υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άνδρες. Θα ρωτήσω, λοιπόν, αν κάτι με ενδιαφέρει», τόνισε η Αποστολία Ζώη.

Τέλος, η Αποστολία Ζώη ανέφερε: «Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά, να αλλοιώνομαι κάπως και δεν μου άρεσε οπότε σταμάτησα για κάποια χρόνια. Τέσσερα χρόνια. Το οργάνωνα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και έλεγα ότι, αν σταματήσω, δεν θα ξαναμπώ στα social media και δεν θα ξαναέχω κινητό τηλέφωνο. Μου έλεγαν όλοι ότι είμαι τρελή, αποκλείεται και τα λοιπά. Το έκανα όμως για ενάμιση χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved