Κόκοτας: Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του- Τι έλεγε χθες η Παγώνη για εκείνον
Showbiz

Κόκοτας: Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του- Τι έλεγε χθες η Παγώνη για εκείνον

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε την Πέμπτη 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς αισθάνθηκε έντονη δυσφορία στις πρόβες του J2US. Η είδηση ανησύχησε τους θαυμαστές του ενώ στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι.

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια των προβών του για το επερχόμενο live του σόου του Alpha που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και ο ίδιος συμμετέχει μαζί με την Τραϊάνα Ανανία.

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη - Όσα συνέβησαν στις πρόβες του J2US

Πρόσωπο από το περιβάλλον του ανέφερε στο gossip-tv πως ο 55χρονος τραγουδιστής ένιωσε έντονη δυσφορία κατά τη διάρκεια της πρόβας του με την Τραϊάνα Ανανία. Ο ίδιος δεν ένιωθε καθόλου καλά παρά την άμεση κινητοποίηση της παραγωγής και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Πότε θα τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

pagvni.jpg

Χθες 29/3, η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα στην Κοινωνία Ώρα Mega και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό που χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση και θα βγει σε λίγες ώρες ιατρικό ανακοινωθέν.

Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» - Τι έγινε στις πρόβες

«Κύριε Χασαπόπουλε να σας πω ότι είναι κρίμα τα νέα άτομα, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δημήτρης Κόκοτας: Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Δείτε το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Mega:

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις της συζύγου του, Κατερίνας, η οποία μίλησε σήμερα στις πρωινές εκπομπές, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα αρχίσουν να διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια βελτίωσης του τραγουδιστή αφού η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή». Παρ' όλο που η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ακόμα κρίσιμη, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των γεγονότων.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: «Τα μεγάλα ποσά που ακούμε για καλλιτέχνες δεν τα έχω δει εγώ στην καριέρα μου»

Παγώνη για Μίντλετον: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Από τη στιγμή που μπήκε σε ογκολογικό, δεν ήταν απλό»

Ματίνα Παγώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δύσκολη περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved