Λένα Δροσάκη: «Με τον γιο μου, έχει αλλάξει το είναι μου. Δεν έχει μείνει τίποτα το ίδιο»
Showbiz

Λένα Δροσάκη: «Με τον γιο μου, έχει αλλάξει το είναι μου. Δεν έχει μείνει τίποτα το ίδιο»

Η Λένα Δροσάκη δεν είναι μόνο μία πολύ καλή ηθοποιός αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα είναι μία αφοσιωμένη μητέρα για τον γιο της, Αναστάση, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. 

Και δεν το λέμε εμείς. Μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει αν μιλήσει μαζί της και εκείνη αναφερθεί έστω και για το παραμικρό, στον πιτσιρικά που ήρθε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Το παραδέχεται και η ίδια σε συνέντευξή της πως ο γιος της είναι όλος της ο κόσμος...

Πρώτος από εμάς: O γάμος της Δροσάκη, η Οικονομάκου και 2 spoilers

Τι άλλο έχει αλλάξει στη ζωή σου ο γιος σου;

Έχει αλλάξει το είναι μου. Τα πάντα έχουν αλλάξει. Δεν έχει μείνει τίποτα το ίδιο.

Σε ακούω που μιλάς για εκείνον και λιώνεις.

Ναι, λιώνω για τον γιο μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αγαπήσω με αυτόν τον τρόπο. Εγώ, δόξα τω Θεώ, έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Είμαι ευγνώμων με τη ψυχοθεραπεία που έχω κάνει, που μπορώ να δεχτώ και να αντέξω και να νιώσω τέτοια αγάπη. Δε μπορείς να αντέχεις στην ευτυχία εάν δεν είσαι έτοιμος. Έχουμε μάθει να αντέχουμε στον πόνο, στην κακοποίηση. Η δουλειά με τον εαυτό μου με βοήθησε να κάνω χώρο μέσα μου για να αντέξω την αγάπη.

Η καθημερινότητά σου πώς είναι;

Εύκολη δεν είναι γιατί πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά μέσα σε μια ημέρα. Αλλά, είμαι ήρεμη, απολαμβάνω την καθημερινότητά μου με όλες τις δυσκολίες. Προσπαθώ να βρίσκω τη χαρά και την απόλαυση μέσα από τις καθημερινές στιγμές, για να μην έχω γκρίνια και μιζέρια.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved