Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι παρενέργειες στο σώμα της εν μέσω της διαδικασίας κρυοσυντήρησης
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι παρενέργειες στο σώμα της εν μέσω της διαδικασίας κρυοσυντήρησης

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εν μέσω της διαδικασίας κρυοσυντήρησης έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις παρενέργειες από τις ενέσεις που χρειάστηκε να κάνει για να προχωρήσει στην ωοληψία.

H γνωστή influencer και επιχειρηματίας πόζαρε μπροστά σε έναν καθρέφτη και έδειξε την κοιλιά της που έχει πρηστεί εμφανώς, από τις ενέσεις.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει»

panagiotarou.jpg

Μάλιστα λέει: «Εδώ δες καταστασούλα. Όχι μωρέ, δεν πρήστηκα πολύ, ελάχιστα. Το λες και τρίτο μήνα εγκυμοσύνης. Αύριο είναι η μέρα της ωοληψίας, τα πήγα πολύ καλά μπορώ να πω, πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά έχω κάποιο άγχος. Εύχομαι να βγουν πολλά αυγουλάκια».

Και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρήστηκα ναι, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει, γιατί η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου και νιώθω πολύ περήφανη για αυτό».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Σαν δύο ξένοι στο ίδιο τραπέζι

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Το έκανα στην καλύτερη ηλικία, στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», είπε πρόσφατα η ίδια

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε την πρώτη της ένεση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Ημέρα της Γυναίκας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε τη διαδικασία για τη κρυοσυντήρηση ωαρίων

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved