Showbiz

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό της»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Ο πρώην σύντροφος της Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για την απόφαση που έχει πάρει η influencer και επιχειρηματίας και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Αποκαλυπτικός ο Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος να μπω σε μια νέα σχέση»

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας
«Το διάβασα. Είναι πολύ ωραίο. Είναι το καλύτερο που έχει κάνει στον εαυτό της, όπως και κάθε γυναίκα. Από τη στιγμή που η επιστήμη δίνει αυτό το δικαίωμα, είναι καλό να συμβαίνει. Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να μην είσαι σε φάση, και όταν θα είσαι σε αυτή τη φάση, να έχουν περάσει τα χρόνια και να δυσκολεύεσαι. Είναι μεγάλο δώρο», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

SSSD333.jpg

Στη συνέχεια, ο Στάθης Σχίζας μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η πρώην σύντροφός του για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό: «Κακώς δέχεται σχόλια για τα ταξίδια που κάνει, δε θα κρίνει κανείς τον άλλον για το πως θέλει να χαλάει τα χρήματά του. Η Αλεξάνδρα θέλει να κάνει ταξίδια. Κι απ΄ ό,τι ξέρω η Αλεξάνδρα δουλεύει πάρα πολύ, ξέρω ότι είναι σκυλί στη δουλειά. Και για την Οικονομάκου άκουσα να λένε για τα ταξίδια. Αργότερα μπορεί να ακούσω και για μένα. Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, δουλεμένα είναι και ο καθένας μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved