Γεωργούλης: Μιλά πρώτη φορά για τις καταγγελίες εις βάρος του - Σοκαρίστηκα! Ο κόσμος με στήριξε!
Showbiz

Γεωργούλης: Μιλά πρώτη φορά για τις καταγγελίες εις βάρος του - Σοκαρίστηκα! Ο κόσμος με στήριξε!

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο Πάμε Δανάη και στη Δανάη Μπάρκα για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, τους νέους στόχους του, την υποκριτική, αλλά και για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής είπε: «Θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Ήθελα να προσπαθήσω για μία δεύτερη θητεία. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τα κοινά δεν έχει αλλάξει. είναι ο πολιτισμός. Στην πολιτική δεν υπερασπίζεται και δεν μιλάει κανένας για την χρησιμότητα που έχει ο πολιτισμός στην ζωή μας. Μπαίνοντας στο ευρωκοινοβούλιο το βασικό αφήγημα μας ήταν η οριζόντια συμπερίληψη του πολιτισμού, σε όλες τις πολιτικές. Μπαίνοντας στο ανεξάρτητο πεδίο είδα τα πράγματα διαφορετικά. Ήθελα η επιλογή μου να είναι όσο πιο «άχρωμη» και μη κομματοποιημένη γίνεται. Το «Πράσινο κίνημα» είναι ένα μικρό κόμμα άλλα έχει κάνει δουλειά η οποία δεν φαίνεται. Με το «Πράσινο κίνημα» είναι μία ωραία συνεργασία, ρομαντική γιατί δεν υπάρχουν αγκυλώσεις από πουθενά», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μπάρκα για Γεωργούλη: «Αναγεννάται, δεν φοβάται. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη»

alexis-21.jpg

Για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του το 2020 και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το 2023, τόνισε: «Με έναν τρόπο πολύ περίεργο έμαθα αυτή την ιστορία. Έμαθα απλώς ότι υπάρχει αίτημα για την άρση της ασυλίας μου. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει, σοκαρίστηκα πολύ. Από την καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Προώθησα όσο το δυνατόν γρηγορότερα την άρση της ασυλίας μου. Μετά από αυτό η εισαγγελία των Βρυξελλών ήταν ελεύθερη να με καλέσει. Δεν υπήρξε κάποια κλίση από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Από ό,τι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάτι το οποίο επείγει, είναι παγωμένο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια κατηγορία», αποκάλυψε σχετικά με τι αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και βιασμό.

Και συνέχισε ο Αλέξης Γεωργούλης: «Από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη είμαι ελεύθερος και ηθικά και νομικά ελεύθερος να κατέβω στις εκλογές. Είναι μία πολύ δύσκολη και λεπτή κατάσταση γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που γίνονται δημοσίως δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας που μίλησε δημοσίως ήταν σύμφωνα με το πώς το φαντάζεται. Ίσως περίμεναν μία χιονοστιβάδα METOO που να μην σταματούσε ποτέ».

Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταγγελία εις βάρος του

alexis1.jpg

Για την στήριξη του κόσμου και των συνεργατών του, υπογράμμισε πως, «αυτό που συγκινεί είναι ότι μίλησε ο κόσμος αψηφώντας την χιονοστιβάδα. Με συγκινεί που κάποιοι μίλησαν χωρίς να έχουν μία δεύτερη σκέψη, χωρίς κάποιος να τους παροτρύνει. Να πάρω δηλαδή ένα τηλέφωνο και να πω «μίλα για μένα. Όταν κυκλοφορώ έξω κάθε φορά θα έρθει κάποιος και θα μου πει: «εγώ δεν το πιστεύω» ή «δεν το φάγαμε» ή «κράτα γερά». Κοίταξα να κρατήσω απόσταση απ΄ όλο αυτό. Όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που ακούνε 15 γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει το δικό αυτού που φωνάζει περισσότερο. Αναγνωρίζω όλες τις γνώμες, ότι έχει πει ο καθένας γιατί είναι η άποψή του».

alexis2.jpg

«Θα ήθελα να ξανακάνω έναν ρόλο σαν αυτόν στην σειρά…»

«Αν είσαι μέσα στον δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι αναγνωρίζω αυτό ο δικαίωμα που έχεις. Δεν κρατάω κακία απέναντι σε κάποιον επειδή πίστεψέ κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές βέβαια όχι με τέτοιο τρόπο. Θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί άλλα να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε και ευάλωτοι», προσέθεσε.

Για την υποκριτική ο Αλέξης Γεωργούλης σημείωσε κλείνοντας πως, «δεν θέλω να αφήσω την υποκριτική. Είναι το οξυγόνο της ψυχής μου. Θα ήθελα πολύ να ξέκαναν το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν φοβάμαι αν θα είναι τόσο πετυχημένο όσο το προηγούμενο».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Στιγμιότυπα από τη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά από καιρό

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες - Η εικόνα του σήμερα

Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Έχει κάνει όλες τις ενέργειες να επισπευστεί αυτή η ιστορία αλλά…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved