Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Αν είχα αφήσει την ελιά, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες»
Showbiz

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Αν είχα αφήσει την ελιά, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες»

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, πριν από ένα χρόνο αφαίρεσε ελιά από την πλάτη της, η οποία θα εξελισσόταν σε μελάνωμα, αν αργούσε να το αφαιρέσει αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day.

Συγκεκριμένα ανέφερε το μοντέλο: «Πριν έναν χρόνο έκανα μια απλή επίσκεψη στον δερματολόγο μου για την ακμή μου. Του είπα ότι μιας και είμαι εδώ να κάνουμε και ένα τσεκ στις ελιές που έχω. Όταν είδε την πλάτη μου, έκανε μια έκφραση και τρόμαξα λιγάκι. Μου είπε ότι αυτό που έχω πρέπει να βγει χθες. Πανικοβλήθηκα λίγο, γιατί λέω τώρα τι συμβαίνει. Έκανα και εξετάσεις σε ένα ειδικό νοσοκομείο. Μου είπαν ότι είναι πολύ ύποπτο και πρέπει να το αφαιρέσω. Ο σπίλος μου ήταν σαν μια ελίτσα που δεν ήταν ομοιόμορφη και είχε μεγάλη ρίζα.»!

GNTM: Συγκλονίζει η Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι» - Το βίντεο με την πλάτη της

maria-agapis.jpg

Και πρόσθεσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Βγήκε μεγάλο κομμάτι από την πλάτη μου. Έμαθα από τον δερματολόγο μου ότι αυτό είναι το νούμερο 1 σημάδι ότι μάλλον δεν είναι ελιά και πάει για μελάνωμα. Έναν μήνα μετά μου είπαν ότι αν το είχαμε αφήσει, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες. Το θετικό ήταν ότι το προλάβαμε στο τσακ. Ένα μήνα μετά κατάλαβα την βαρύτητα που είχε».

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Ξέχασε τον Αιμιλιάνο Μάρκου - Είναι ερωτευμένη ξανά και μας το δείχνει

mariagapi2121.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο για τα μελανώματα. Μπορεί να κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του οργανισμού σου και να γίνει καρκίνο. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τον οργανισμό μας και να κάνουμε εξετάσεις. Είναι πολύ σημαντική η πρόληψη»!

Η αποκάλυψη της Μαριαγάπης Ξυπολιά του GNTM: «Έχασα πολλά κιλά μέσα σε 2 μήνες και έπαθα βουλιμία»

mariagapi.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μάρκου – Ξυπολιά: Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης - Όλες οι λεπτομέρειες

GNTM - «Χείμαρρος» η Μαριαγάπη κατά Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved