Showbiz

Μάρκου – Ξυπολιά: Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης - Όλες οι λεπτομέρειες

Gossip-tv Team

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης και την αποκάλυψη έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής, «Πρωινό Μας».

Τον Αιμιλιάνο Μάρκου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά τους γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ριάλιτι μόδας.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με την εκπομπή, «Πρωινό Μας».

Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, το πρώην ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και όπως ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου είναι αισιόδοξη ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά συνεχίζουν να τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλον και μόνο το μέλλον θα δείξει αν θα υπάρξει επανασύνδεση.

Οι δυο τους έζησαν έναν παράφορο έρωτα και φάνηκε και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media. Τα δύο νεαρά μοντέλα, που πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling, μοιράζονταν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες τους χωρίς να λείπουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού του ενός για τον άλλο.

«Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι, οπότε θα έλεγα πως είμαστε σαν αδελφάκια. Μιλούσαμε πολύ και καταλάβαμε από νωρίς πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε και κάποια πιστεύω μας είναι παρόμοια. Οπότε αναγκαστικά ταιριάξαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θαυμάζω στον Αιμιλιανό είναι ότι έχει τεράστια υπομονή, σε αντίθεση με μένα. Εγώ ανυπομονώ γενικά» είχε εξομολογηθεί η Μαριαγάπη στο περιοδικό OK, με τον Αιμιλιανό να συμπληρώνει: «Η αλήθεια να λέγεται. Ξεκινάμε πάντα από μια εικόνα. Πρώτα βλέπεις έναν άνθρωπο, παρατηρείς τις κινήσεις του και μετά φτάνει η στιγμή που θα μιλήσεις με εκείνον. Εκεί ήταν που με κέρδισε ολοκληρωτικά η Μαριαγάπη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved