Showbiz

Μαριαγάπη Ξυπολιά- Αιμιλιάνο Μάρκου: Κλείνουν 2 χρόνια σχέσης και το γιορτάζουν με... ένα φιλί!

Gossip-tv Team

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, δυο χρόνια μετά την γνωριμία τους στο GNTM νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μιας και ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν έχει σβήσει, αλλά οι δυο τους περνούν υπέροχα!

Το ζευγάρι δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους καθημερινότητα και η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε όχι μόνο το πόσο πολύ ταιριάζουν μαζί, αλλά και το πως ο ένας λιώνει στα μάτια του άλλου!

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου γνωρίστηκαν μέσα από τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star GNTM. Κατά την διάρκεια και την εξέλιξη του παιχνιδιού, ανάμεσά τους αναπτύχθηκαν βαθιά συναισθήματα και ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι... φωτιά. Μετά τη λήξη του ριάλιτι, πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει και πως ήταν ένας ενθουσιασμός της στιγμή, αλλά το ζευγάρι, δυο χρόνια αργότερα, έρχεται να τους διαψεύσει και με το παραπάνω.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, το ζευγάρι έκανε μια σχετική δημοσίευση με αφορμή τα δυο χρόνια από την έναρξη της σχέσης τους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μαριαγάπη δημοσίυσε ένα βίντεο από στιγμές των δυο τους, ενώ στο τέλος ανταλάσσουν ένα πολύ τρυφερό φιλί στο στόμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved