Γιάννα Τερζή για την κατάσταση υγείας του μπαμπά της, Πασχάλη: «Είναι καλά, με τα προβλήματα των 75»
Showbiz

Γιάννα Τερζή για την κατάσταση υγείας του μπαμπά της, Πασχάλη: «Είναι καλά, με τα προβλήματα των 75»

Η Γιάννα Τερζή η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Αρχικά αναφέρθηκε όνειρό της να ζήσει στην Αμερική και να κάνει εκεί καριέρα: «Έζησα 9 χρόνια στην Αμερική. Τη μισή μου επαγγελματική ζωή την έζησα εκεί. Ξεκίνησα από το μηδέν, τη στιγμή που πήγε να γίνει πολύ σοβαρό το εδώ για μένα με τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης».

Γιάννα Τερζή: Είχα όγκο δευτέρου βαθμού.Δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση ακριβώς όπως ήσουν πριν

Yianna-Terzi-Selini-Backstage.jpg

Και τόνισε: «Πνίγηκα από το lifestyle της νύχτας, δεν μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον στο είδος με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ εγώ. Δεν ήμουν διατεθειμένη να πληρώνω καθημερινά το κόστος που φέρνει, κυρίως το ξενύχτι και όλη η νοοτροπία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ότι με πείραξε κάτι συγκεκριμένο, το τραπέζι ή το λουλούδι. Αισθανόμουν λίγο σαν εξωγήινη. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που υπηρέτησε τη νύχτα, απλά εγώ δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω με τον τρόπο που έπρεπε»!

Και για τον μπαμπά της, Πασχάλη ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά».

Και για τη συνήθειά του να τραγουδά με ενσύρματο μικρόφωνο, είπε: «Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή: «Μου αφαιρέθηκε ο όγκος στον νωτιαίο μυελό και μου έμεινε μία βλάβη»

Σοκάρει η Γιάννα Τερζή: «Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία»

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Βγήκα παράλυτη από το χειρουργείο... έμαθα από την αρχή να περπατάω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved