Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ο τραγουδιστής
Showbiz

Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ο τραγουδιστής

Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την ανάκληση της καταγγελίας από την σύζυγό του. 

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε νωρίς το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο απαλλάχθηκε των κατηγοριών που αντιμετώπιζε μετά την ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύζυγος Γιοκαρίνη: Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη

giokarinis.jpg

«Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια», είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός», τόνισε στον Alpha.

Για εκνευρισμό έκανε λόγο ο Γιάννης Γιοκαρίνης, σύμφωνα με το newsbomb.gr που ξεκαθάρισε πως δεν ακούμπησε τη σύζυγο του.

1674930490739-319225730-giokarinis-1.jpg

«Δεν είχα σκοπό να τη χτύπησε και δεν τη χτύπησα. Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου» ανέφερε.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Όσα είχε πει για τη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου πριν τρια χρόνια

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δε θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved