Showbiz

Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει και ξεσπά στα social: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή»

Αντέδρασε ο Νίκος Μπάρκουλης και είπε αυτό που επικροτούμε όλοι!

Το βίντεο που μοιράστηκε ποζάροντας μπροστά από ταξί έκανε πολλούς να πιστέψουν πως εργάζεται ως οδηγός ταξί λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια.

Ξεσπά ο Νίκος Μπάρκουλης: «Πάτε καλά; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη θέλησε μέσα ανάρτησή του να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι αυτή η δουλειά του ενώ ξέσπασε γράφοντας πως καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή και πως «μπράβο» πρέπει να ακούν όλα τα παιδιά

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει... Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης, ενώ ξεκαθάρισε: «Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι' αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».

Νίκος Μπάρκουλης: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Tik Toker Τζανέ - Δημοσίευσε συνομιλία τους

Νίκος Μπάρκουλης: Ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για εκείνον

Νίκος Μπάρκουλης: Τα σπάνια καρέ με τον πατέρα του Ανδρέα και τα λόγια καρδιάς που έγραψε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved