Μιμή Ντενίση: Η απίθανη γωνιά του σπιτιού της και ο luxury καναπές της
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Η απίθανη γωνιά του σπιτιού της και ο luxury καναπές της

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες που έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις η Μιμή Ντενίση επέστρεψε στο σπίτι της.

Η σπουδαία ηθοποιός θέλησε μάλιστα να μοιραστεί μια όμορφη στιγμή με τους followers της κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε το υπέροχο σαλόνι της.

Μιμή Ντενίση στο gossip-tv: «Το #MeToo δεν σκίασε το θέατρο. Το φώτισε!»

mimi_denissi_1709061851_3312173328397777564_6234837195.jpg

Είναι μια γυναίκα σικάτη με καταπληκτικό γούστο οπότε δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από την εικόνα που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φορώντας ένας κατακόκκινο κομψό φόρεμα συνδυασμένο με κόκκινες γόβες πόζαρε ξαπλωμένη στον luxury καναπέ της. Στο πίσω μέρος διακρίνονται τα επίσης υπέροχα διακοσμητικά στο παράθυρό της.

«Σαν πρωταπριλιάτικο μου φαίνεται!!! Αλλά γύρισα σπίτι μου μετά από 3 μήνες!!! Με αξέχαστες αναμνήσεις κ νέους φίλους. Αλλά τώρα. Λίγη ξεκούραση. Κάλι μήνα !!! # happy April #home #relax», σημείωσε στη λεζάντα.

Δες την στη gallery

«Στην δουλειά δεν θα έλεγα πως υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει πολύ. Στη ζωή όμως μετάνιωσα που δεν μου συνέβησαν μερικά άλλα καλά ή που δεν πήρα μερικές αποφάσεις πιο γρήγορα».

mimi-ntenisi-enoikia-dikastirio-1300.jpg

«Έχω ένα πολύ καλό και το πιο δύσκολο ήταν πως ήμουν μόνος γονέας. Αμφιβολίες δεν είχα ποτέ για εκείνην όσο μεγάλωνε και θεωρώ ότι το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου, μετά από τις ατυχίες και τις τραγωδίες, ήταν ότι απέκτησα την Μαριτίνα. Επειδή λέμε για όσα έχω μετανιώσει, αν θες, ένα πράγμα που έχω μετανιώσει είναι ότι δεν απέκτησα από μικρή πολλά παιδιά. Θεωρώ ότι είμαι γεννημένη μάνα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ δυσκολία το να είμαι μητέρα».

«Δεν είμαι δηλαδή από τους ανθρώπους που είπα ποτέ «αχ, τώρα πρέπει να πάρω και το παιδί από το σχολείο» ενώ είχα κάποιο γύρισμα. Μου ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό ότι θα την πάρω και μαζί μου εάν έπρεπε να πάω στο καμαρίνι, στο κομμωτήριο και θα πάω να την πάρω από το σχολείο ενδιάμεσα. Μου ήταν κάτι φυσικό». δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Μιμή Ντενίση σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση: «Έχω μετανιώσει που δεν απέκτησα πολλά παιδιά»

Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη! Η συγκίνηση της ηθοποιού

Μαριτίνα Ντενίση:Πόζαρε με κοστούμι σε total black edition & φάνηκε η φουλ αδυνατισμένη σιλουέτα της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved