Αντώνης Λουδάρος: «Όλοι για τον εαυτό μας, δίνουμε μια μάχη που δεν τελειώνει»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Όλοι για τον εαυτό μας, δίνουμε μια μάχη που δεν τελειώνει»

Για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για τα κιλά του και αν έχει πλέον συμφιλιωθεί με την εικόνα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Λουδάρος.

Υπήρξε κάποιο περιστατικό που σας έφερε πιο κοντά με τον Θεό; Που νιώσατε σαν να έχετε φύλακα-άγγελο;

Ναι, στις δυσκολίες της ζωής έμαθα να μην πανικοβάλλομαι και να περιμένω. Να μην είμαι ανυπόμονος. Συν Αθηνά και χείρα κίνει βέβαια, αλλά το βασικότερο είναι να μην παθαίνεις φόβο και πανικό. Έχω ένα καλό, όταν συμβαίνουν δύσκολα πράγματα, μπορεί να με πιάνει ένα «ωχ», αλλά ταυτόχρονα λέω «περίμενε» και σαν να βοηθάω το σύμπαν να μου το γυρίσει σε κάτι καλό.

Αντώνης Λουδάρος: «Θα αντικαταστήσω τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι»

loudaros.jpg

Ήσασταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που είπατε ότι λόγω των περιττών κιλών, δεχτήκατε ρατσισμό. Πώς σας φαίνεται λοιπόν τώρα που λόγω του political correct, αφαιρούνται λέξεις από τραγούδια;

Για να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, περνάμε δυστυχώς από μονοπάτια που είναι λίγο υπερβολικά. Είμαστε στη φάση που όλοι σκεφτόμαστε πώς να πούμε αυτό που θέλουμε, για να μην ακουστεί κάπως ρατσιστικό. Όλη αυτή η ιστορία μας έβαλε σε μια σκέψη. Η σκέψη δεν είναι τόσο το τι λέω, αλλά γιατί το λέω και τι άνθρωπος είμαι. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι γενετικά σαν DNA έχουμε πολύ ρατσισμό μέσα μας. Και από ανθρώπους που υπερασπίζονται δικαιώματα των άλλων, μπορείς να δεις πλευρές τους που να τους έχουν ξεφύγει πράγματα. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι λέμε. Στην τέχνη αυτό έχει μια δυσκολία, γι’ αυτό και η κωμωδία πρέπει να βρει τα καινούργια της πατήματα.

loudaros-(3).webp

Με την εικόνα σας έχετε συμφιλιωθεί πια;

Πάντα υπάρχει μια μάχη. Πάντα κάτι βλέπεις στον εαυτό σου που λες «α θα έπρεπε να το φτιάξει». Πάντα είσαι σε διαδικασία που λες να χάσω κιλά, άλλος να πάρει. Όλοι για τον εαυτό μας, δίνουμε μια μάχη που δεν τελειώνει.

Πηγή Λοιπόν

Λουδάρος: «Το 2023 ένιωσα πολύ μοναξιά. Με ζόρισε, άλλα ταυτόχρονα μου άρεσε»

Λουδάρος: «Στην εφορία κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του κόσμου»

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαι αυτό που είμαι πάνω στη σκηνή. Εμένα μου αρέσει πολύ η σιωπή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved