Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Καινούργιου. Αν έπρεπε, θα άλλαζα δουλειά»
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Καινούργιου. Αν έπρεπε, θα άλλαζα δουλειά»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Εννοείται ότι ξαφνιάστηκα με την απόφαση του MEGA, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Είναι πρωτόγνωρο να συμβεί αυτό. Παραδέχθηκα όμως την Ελεονώρα με όλες της τις αντιδράσεις. Ήταν υπερεπαγγελματίας όπως πάντα, μπήκε μπροστά για να νιώσουν όλοι καλά. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Κωνσταντάρας: Απαντά στo ξέσπασμα της Καινούργιου – «Το παν είναι ποιος το λέει...»

konstantaras.jpg

«Εφόσον η Ελεονώρα νιώθει ότι το κανάλι τη στηρίζει, αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη. Θα της πω όμως και ένα δημόσιο μπράβο, γιατί αυτό που έκανε δεν το συναντάς εύκολα», υπογραμμίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ακούσαμε κι εμείς ότι ο Άρης Πορτοσάλτε θα έρθει στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Με το καλό να έρθει, οι ζώνες δεν ανήκουν σε κανέναν», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ σχολίασε και τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας:

«Είπα: τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το «τράβηξε» μέσα από την εκπομπή της. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον Alpha. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα».

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Μαρτίκα: «Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα. Βαρέθηκα να ασχολούμαι»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γαμπρός - «Το έκανα για να με δει η μανούλα μου»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μόνο η Φαίη Σκορδά ξέρει τι θα κάνει του χρόνου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved