Φοίβος Βουτσάς: Έτσι είναι σήμερα ο 8χρονος γιος του ηθοποιού - H ομοιότητα με τον μπαμπά του
Showbiz

Φοίβος Βουτσάς: Έτσι είναι σήμερα ο 8χρονος γιος του ηθοποιού - H ομοιότητα με τον μπαμπά του

Φοίβος Βουτσάς - Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τον θάνατό του Κώστα Βουτσά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Αλίκη Κατσαβού έχασε τον σύντροφο της ζωής της και ο 8χρονος γιος της, Φοίβος, τον πατέρα του, τον πολυαγαπημένο ηθοποιό που μας άφησε ένα σπουδαίο έργο για να μας ακολουθεί.

Αλίκη Κατσαβού: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση για τα 4 χρόνια χωρίς τον Βουτσά: «Αδειάζει ο κόσμος»

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του και διέγραψε μία σπουδαία πορεία στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση. Ο ίδιος Έβαλε τη σφραγίδα του σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα από τη μικρή οθόνη.

alikifivos.jpg

O Φοίβος Βουτσάς με τη μητέρα του!

Η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται συχνά υλικό από τη ζωή της με τον γιο της.

Δείτε στην παρακάτω Gallery πως είναι ο μικρός Φοίβος Βουτσάς σήμερα. Η ομοιότητα του με τον αείμνηστο πατέρα του είναι απίστευτη και όσο μεγαλώνει του μοιάζει περισσότερο.

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται τον θάνατο του συζύγου της, η Αλίκη Κατσαβού έχει πει σε συνέντευξη της: «Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. [Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”

Ο Φοίβος ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”», είχε πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved