Αντιγόνη Φρυδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ηθοποιός από το Ναυάγιο
Showbiz

Αντιγόνη Φρυδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ηθοποιός από το Ναυάγιο

Με σπουδές στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, από την οποία είχε αποφοιτήσει πρώτη, σεμινάριο υποκριτικής στο Studio of Acting της Στέλλα Αντλερ στη Νέα Υόρκη, μαθήματα φλάουτου, κλασικού τραγουδιού και χορού και -καταχωνιασμένα στο συρτάρι της- ένα πτυχίο από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και ένα μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφική, η Αντιγόνη Φρυδά, είχε επιλέξει από την αρχή να ενταχθεί σε πειραματικές θεατρικές ομάδες και να συμμετέχει σε μάλλον δύσκολα για τους πολλούς projects που ανέβαιναν σε χώρους όπως το Εθνικό Θέατρο, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, το ΚΠΙΣΝ και το Μέγαρο Μουσικής.

Η ίδια υποδύεται φέτος την Δήμητρα στο Ναυάγιο του Mega και μιλά για όλα στο περιοδικό Gala. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε.

  • Και πώς η ταπεινή καλλιτέχνις αποφάσισε να ενδώσει στην τηλεόραση;


Όσες φορές με είχαν πάρει τηλέφωνο ήμουν πάντα αρνητική. Μετά όμως από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που πραγματικά με τρόμαξε, έτυχε να μου τηλεφωνήσει η Ηρώ Γάλλου, στην οποία είμαι τρομερά ευγνώμων γιατί μου άνοιξε αυτή την πόρτα που τη θεωρούσα επονείδιστη, και βρέθηκα να παίζω στον «Ηλιο», που ήταν και καθημερινό. Για μένα είναι τεράστια πρόκληση να βγάλεις ό,τι έχεις σκεφτεί για τον χαρακτήρα που υποδύεσαι μια κι έξω, χωρίς να έχεις αυτά τα μεγάλα μεγέθη που υπάρχουν στο θέατρο. Ηταν τρομερή εμπειρία.

  • Την οποία επαναλαμβάνεις φέτος με τη σειρά «Το Ναυάγιο».


Και σε αυτό υπήρχε πολύ καλό timing. Ημουν φρέσκια μαμά, δεν ήθελα να δεσμευτώ με κάποια θεατρική παράσταση, ήθελα να κάνω κάτι που να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις από άποψη χρόνου. Μου άρεσαν επίσης τρομερά η ιστορία, το καστ, αλλά και η παραγωγή είναι εξαιρετική.
Εχω την τύχη να είμαι σε μια σειρά που παίζει με καλλιτεχνικούς όρους, που δείχνει σεβασμό στους ηθοποιούς, προσοχή στις λεπτομέρειες και φροντίδα στην εικόνα. Είναι πολύ ωραία η συνθήκη.

Αντιγόνη Φρυδά: «Στον «Ήλιο» έρχονται μεγάλες ανατροπές»

fryda2.jpg
  • Τι σχέση έχεις με τη Δήμητρα, τον χαρακτήρα που υποδύεσαι;


Όταν ήμουν μικρή έκανα σενάρια στα οποία μονίμως έπρεπε να παλεύω για την επιβίωσή μου. Η Δήμητρα ενσαρκώνει ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των φόβων μου. Μου φέρνει στο μυαλό γυναίκες από το κοντινό μου περιβάλλον που τις έχω δει να λειτουργούν έτσι, δηλαδή υπό το κράτος του φόβου. Και επίσης είναι ένας άνθρωπος που λόγω των οικογενειακών συνθηκών της στερήθηκε την ευκαιρία να ζήσει πράγματα που κανονικά χαίρονται όλοι. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αναρωτηθεί «εγώ θα ερωτευτώ, θα παντρευτώ, θα κάνω παιδιά;». Και σε αυτό μου θυμίζει λίγο εμένα που μέχρι πρόσφατα δεν φανταζόμουν καν ότι θα μου συνέβαιναν τέτοια πράγματα.

  • Ήταν, δηλαδή, πολύ συμβατικές συνθήκες για σένα ο γάμος και η μητρότητα;


Δεν πίστευα ότι θα μου συμβούν ποτέ. Γενικώς στη ζωή μου όλα τα κανονικά πράγματα που κάνουν οι άλλοι δεν πίστευα ότι θα συμβούν και σε μένα. Οταν, ας πούμε, απέκτησα δικό μου αυτοκίνητο και ήταν το πρώτο μου περιουσιακό στοιχείο ένιωσα ότι απέκτησα την πρώτη μου σταθερά. Γιατί μεγάλωσα με έναν τρόπο που δεν θεωρούσα δεδομένο τίποτα. Και τώρα μου συμβαίνουν όλα τα συμβατικά. Απέκτησα δικό μου σπίτι, παντρεύτηκα και έκανα παιδί. Είναι πράγματα που δεν τα περίμενα και είναι πάρα πολύ ωραία. Αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων και πολύ τυχερή, κυρίως γιατί ήταν πράγματα που δεν είχα ονειρευτεί.

  • Τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;


Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που σου είπα. Εκείνη την εποχή έτρεχα τέσσερα διαφορετικά projects ταυτόχρονα, όπως έκανα πάντα δηλαδή, και λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόσεξα κάποιο πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε. Εμεινα δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Συμβαίνει λοιπόν αυτή η παύση και σκέφτομαι ότι προφανώς κάνω κάτι τρομερά λάθος. Δεν μπορεί να δουλεύω τόσο πολύ για να έχω μια σχετική οικονομική άνεση και να φτάνω τον οργανισμό μου σε τέτοιο σημείο. Θα πρέπει να υπάρχει και άλλος τρόπος για να κάνω αυτό που αγαπάω και ότι, τέλος πάντων, μου αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Και η επόμενη σκέψη ήταν ότι αν πέθαινα την επόμενη μέρα, τι θα ήθελα να έχω κάνει, τι να έχω ζήσει. Θα ήθελα, λοιπόν, να έχω ένα παιδί και να παντρευτώ. Με τον σύντροφό μου ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια. Παντρευτήκαμε σε στενό κύκλο στην Κρήτη και τον επόμενο χρόνο έμεινα έγκυος στην κόρη μας.

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος και η Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο

Το Ναυάγιο: Η ώρα της μεγάλης συνάντησης του Πέτρου με τον πατέρα του έφτασε

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα

Το ναυάγιο: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ιπποκράτης διώχνει τη Δήμητρα από το σπίτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved