Μενεγάκη: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο Instagram της και μας έφερε ακόμη πιο κοντά της
Showbiz

Μενεγάκη: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο Instagram της και μας έφερε ακόμη πιο κοντά της

Μπορεί τα πρώτα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη να μην είχε ιδέα από social media αφού συχνά δεν τα διαχειρίζονταν η ίδια, ωστόσο πλέον έχει γίνει σωστή influencer!

Τι εννοούμε με αυτό;

Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι» - Έτσι είναι η παρουσιάστρια όταν ξυπνά!

Όπως θα έχεις ήδη παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη δεν αρκείται μόνο σε φωνογραφίες της από την εκπομπή ή στα εμπορικά που κάνει για διάφορους διαγωνισμούς αλλά μοιράζεται με τους followers της και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

elenimenegaki_1710331569_3322824497697195069_205797726.jpg

Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν της. «Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο mega , τα μαλλια μου σκούρα ακόμα , σε φωτογράφιση , νομίζω το 1993 ! #eleni» ενώ τις επόμενες μέρες ακολούθησαν μερικές ακόμη selfies από το σπίτι της.

Η τελευταία μάλιστα ήταν πόζα από το κρεβάτι της. Εντελώς άβαφη και επιμελώς ατημέλητη. «Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι ! Καλημέρα σας ❤️#eleni», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τις φωτογραφίες που ανανέωσαν το Instagram της

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν στις 10 Αυγούστου το 2012 και απεικόνιζε μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της, τη θάλασσα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: “Μαγεία...” και μετά ξαναδημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της.

Τότε το Instagram δεν ήταν η νούμερο ένα εφαρμογή και δημοσίευαν οι χρήστες ως επί το πλείστον φωτογραφίες με τοπία. Έτσι και η Ελένη είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της και μας έδειχνε τα τοπία που είχε επισκεφτεί με τα τρία της παιδιά, αφού η μικρή Μαρίνα δεν είχε γεννηθεί τότε.

Μενεγάκη: «Μου πήρε δύο με τρία χρόνια για να μου περάσει! Ήταν βάσανο» - Τι της συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το βίντεο χάζευε όλη μέρα

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια - Η λαμπερή εμφάνιση

Η ατάκα της Παντούση που ξάφνιασε τη Μενεγάκη - «Σιγά μην είναι κανένα κρατικό μυστικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved