Η ατάκα της Παντούση που ξάφνιασε τη Μενεγάκη - «Σιγά μην είναι κανένα κρατικό μυστικό»
Media

Η ατάκα της Παντούση που ξάφνιασε τη Μενεγάκη - «Σιγά μην είναι κανένα κρατικό μυστικό»

H Αναστασία Παντούση ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά, Το Ναυάγιο, έδωσε δύο spoilers για τη σειρά και… αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση εκπλήσσοντας την Ελένη με τις αποκαλύψεις της.

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθώ να το καταλάβω αυτό το κορίτσι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ορφέα, αυτό την κρατάει μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη, νιώθει την ευγνωμοσύνη του Ιπποκράτη, βαθιά ευγνωμοσύνη. Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δεν έχει βρει τη δύναμη ακόμα. Δε νομίζω πως η Ειρήνη πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, πού βρίσκεται, έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι σε ένα σπίτι και ένας άνθρωπος την φροντίζει. Μου λείπει εμένα η δυναμική γυναίκα, που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της».

menegaki-padousi-1.jpg

Για το Ναυάγιο και τον Ιπποκράτη δήλωσε δίνοντας το δικός της spoiler: «Κάτι ψυλλιάζεται ότι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά δε θέλει να το πιστέψει ούτε η ίδια. Την πιέζει, την καταπιέζει, είναι χειριστικός, κτητικός, το οποίο το έχει καταλάβει η Ειρήνη και κάπως δε θέλει να το πιστέψει, έχει χάσει τον πατέρα, το παιδί, τον άντρα της, της έρχεται το ένα μετά το άλλο. Κάπως έχει βρει έναν ώμο αλλά νιώθει ότι δεν είναι τόσο γερός. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να κάνει τα πάντα να την απομακρύνει από τον Πέτρο, δε θέλει να έχει άλλους άντρες δίπλα της».

padousi211.jpg

Και πρόσθεσε: «Κάτι θα καταλάβει γιατί ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης, πρώην γυναίκα του Ιπποκράτη, και η γυναίκα έχει γράψει τι έχει περάσει μέσα σε αυτό το σπίτι μέχρι να φύγει. Θα τα διαβάσει όλα η Ειρήνη και πιστεύω ότι θα ξυπνήσει. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τον Ορφέα. Βλέπει κάποια στιγμή ότι ο Ιπποκράτης τον χτυπάει. Την Ειρήνη αυτό τη σοκάρει, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, οπότε δε θα φύγει τόσο εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί, γιατί νιώθει ότι δεν είναι καλά με τον πατέρα του».

eleni-padousi-3.jpg

Αναστασία Παντούση: «Σωθήκαμε από θαύμα, θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ, την αγωνία, τα κλάματα...»

Κάποια στιγμή η ηθοποιός μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε όταν ένα ζευγάρι κάνει το ίδιο επάγγελμα, θα υπάρξει ανταγωνισμός. Και αφού ανέφερε ότι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, ιδίως αν είναι ηθοποιοί, τότε είπε αυθόρμητα: «Δεν έπρεπε να το πω; Λυπάμαι είμαι ειλικρινής.»! Με την Ελένη να σαστίζει και να της λέει: «Σιγά μην είναι κανένα κρατικό μυστικό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Δε θα μπορούσα να διαχειριστώ τα ψέματα… Αν ανακάλυπτα ότι μου λένε ψέματα, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί η επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός».

Και υπογράμμισε: «Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς. Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός, είναι της δουλειάς μας. Δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Παπαζήσης: Το σπάνιο στιγμιότυπο με την Παντούση - Ποζάρουν αγκαλιασμένοι

Ιωάννης Παπαζήσης: Πώς άλλαξε τη ζωή του ο γιος του, Ιάσονας & η σχέση του με την Αναστασία Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης: Πάντα στο πλευρό της συντρόφου του, Αναστασίας Παντούση! Η νέα κοινή φωτό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved