Καραβάτου: Η σχέση με τον Κρατερό και η ερώτηση της Αέλιας: «Έχει συζητηθεί εκτενώς»
Showbiz

Καραβάτου: Η σχέση με τον Κρατερό και η ερώτηση της Αέλιας: «Έχει συζητηθεί εκτενώς»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, μίλησε για όλα η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τι θα ήθελε να δει στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε την ερώτηση της κόρη της σε σχέση με τον χωρισμό.

My Style Rocks: «Πάγωσε» η Καραβάτου στον «αέρα» - Παίκτρια ανακοίνωση την οικειοθελή αποχώρησή της

karavatou-(2).jpg

«Αν με ρωτάς τι θα ήθελα σε μια πρωινή ζώνη είναι αυτό που κάναμε στη Φωλιά των ΚουΚου, μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή αλλά αν δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τη ρότα γιατί θα σε πετάξει το σύστημα αλλά μπορείς να τα κάνεις όλα με τον προσωπικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι χαίρομαι που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή έχει άλλες δυσκολίες, άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Αυτό το κομμάτι που κάνεις εσύ είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω. Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό και αυστηρό το γκόσιπ τώρα. Θυμάμαι τι κάναμε στο Κους κους και απορώ. Αυτό που δεν γινόταν είναι ότι η μια εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή. Ήταν ένας ηθικός κώδικας δικός μας»

Για τη σχέση με τον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά της, είπε:

karavatou-(1).jpg

«Πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου, να είναι καλά, να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο και 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση. Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό.
Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς».

Για το My Style Rocks

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα για την επόμενη σεζόν. Πέρσι ευχήθηκα να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα και έγινε. Επειδή είμαι ένας επαγγελματίας, μητέρα, αν κληθώ να υπηρετήσω κάτι άλλο θα το κάνω με την ίδια ζέση και ορμή και στο 100%. Αυτό σκέφτομαι πάντα»

Κρατερός Κατσούλης: Ο λόγος που δεν θα ξαναέκανε πρωινό και η αναφορά στην Καραβάτου

My Style Rocks: Η απρόσμενη αποχώρηση και η ανακοίνωση της Καραβάτου: «Πρώτη φορά συμβαίνει...»

«Είμαι ένα παιδί μόνο του» - Η εξομολόγηση της Καραβάτου για τους γονείς της και τα δάκρυα on air

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved