«Πάτα μας κάτω μπορείς Queen»: Αποθεώθηκε η Ναταλία Γερμανού στο Facebook με μία μόνο κίνηση
Showbiz

«Πάτα μας κάτω μπορείς Queen»: Αποθεώθηκε η Ναταλία Γερμανού στο Facebook με μία μόνο κίνηση

Μία ακαταμάχητη θα λέγαμε έκπληξη μας έκανε η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται μαζί μας πλούσιο υλικό από τη ζωή της.

Η κίνηση της να αλλάξει φωτογραφία προφίλ δεν είναι ασυνήθιστη με τη διαφορά πως η εν λόγω εικόνα είναι ίσως από τις πιο εντυπωσιακές που έχει επιλέξει. Το διαδικτυακό της κοινό έσπευσε να την αποθεώσει για άλλη μια φορά. «Πάτα μας κάτω μπορείς Queen» έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος.

Ναταλία Γερμανού: Έριξε «βόμβα» για τον Καρβέλα στον «αέρα» του Alpha - «Πάγωσαν» οι συνεργάτες της

germ34.jpg

Δείτε ολόκληρη την εντυπωσιακή εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Σας θυμίζουμε πως η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο 13/4 τον Νίκο Καρβέλα στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται.

Το Σάββατο στο @kalyteradeginetai ο Νίκος Καρβέλας έρχεται να μιλήσουμε. Για τη μουσική, τη θρησκεία, τον έρωτα, τα παιδιά του, τη Γυναίκα. Να συμφωνήσουμε ή και να διαφωνήσουμε. Και να θυμηθούμε γιατί αγαπιόμαστε τόσο, σταθερά, 30 χρόνια τώρα.Στις 13.45 ακριβώς θα βγει. Μην τον χάσετε. Ενας είναι, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved