Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το όνομα δεν βοηθά. Οι κόρες μου έχουν βρει εμπόδια»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το όνομα δεν βοηθά. Οι κόρες μου έχουν βρει εμπόδια»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ο αδίστακτος και διεφθαρμένος δικηγόρος, στο σίριαλ «Το ναυάγιο», του Mega, που το κοινό λατρεύει να… μισεί.

Ύπουλος και δολοπλόκος, τρομοκρατεί τους μάρτυρες σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις ευθύνες των εφοπλιστών και των πολιτικών για το ναυάγιο.

«Όπως και στο “Μαύρο Ρόδο”, μου είπαν να δω κάποιους ρόλους και διάλεξα αυτόν, γιατί ήθελα να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ σκοτεινός αυτός ο ρόλος. Ο κόσμος στον δρόμο μού λέει: “Γιατί μας το κάνεις αυτό, γιατί να σε μισήσουμε”. Τότε τους λέω, τέτοιους χαρακτήρες σαν τον Μιλτιάδη, να τους μισούμε όλοι», παραδέχεται.

Το «Ναυάγιο» είναι από τις πολύ επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν, όμως ο ίδιος δεν έχει εμμονή με τα νούμερα.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Οι κόρες μου έχουν κάνει άβολα πράγματα και έχουν πει...»

skiadareses.jpg

«Γενικά δεν τα κοιτάω. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Στην αρχή ρωτάω, μόνο για να δω αν θα βγάλουμε τη σεζόν!» Ο σπουδαίος ηθοποιός με την τεράστια θεατρική, κινηματογραφική και τηλεοπτική προίκα μιλά για τη μυθοπλασία στην Ελλάδα και τον… μιμητισμό, τονίζοντας: «Να δούμε πότε θα σταματήσει το φαινόμενο να γίνεται μια σειρά με κάποια θεματολογία και μετά να ακολουθούν και άλλες με την ίδια. Σαν να φοβούνται όλοι να κάνουν κάτι πρωτότυπο και εντελώς διαφορετικό. Μετά τις “Μέλισσες” υπήρξε η πετυχημένη συνταγή “δράμα εποχής” και άρχισαν να κάνουν δράματα εποχής με εξαίρεση κάποιες λίγες περιπτώσεις που προσπάθησαν να ξεφεύγουν. Προσπάθησαν να μιμηθούν αυτή τη συνταγή, και εγώ αυτό το θεωρώ λάθος. Όπως και παλιότερα, το βλέπαμε αυτό και στις κωμωδίες. Δύσκολο κάποιος να τολμήσει να κάνει κάτι καινούργιο, ενώ η ιστορία μάς δείχνει πως τα πράγματα που ξεφεύγουν από τον κανόνα πετυχαίνουν, όπως το “Παρά πέντε”, “Το καφέ της Χαράς” κ.ά. Έτσι και οι “Άγριες μέλισσες”, δεν υπήρχε πριν η ίδια συνταγή και πέτυχε γιατί κάποιοι άνθρωποι τόλμησαν», εξηγεί ο ταλαντούχος ηθοποιός στην Απογευματινή και στη Σπυριδούλα Τριάντου.

Ρόλους δεν ονειρεύεται, αφού νιώθει ευγνώμων. «Δεν νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω απωθημένα, έχω κάνει σπουδαίες δουλειές. Ναι, υπάρχουν ρόλοι που δεν έπαιξα και θα ’θελα να παίξω, αλλά θα μου φαινόταν αχαριστία να πω πως θα πεθάνω και δεν θα χω παίξει αυτό», λέει.

Ήταν εύκολη η πορεία του; «Όχι, δεν ήταν εύκολη, δεν είχα την τρανταχτή επιτυχία για να με κάνει αμέσως γνωστό και να μου εξασφαλίσει ένα όνομα για να έχω μια σιγουριά ότι θα δουλεύω και θα ζω από αυτό. Όμως νιώθω τυχερός, γιατί είναι πολύ μικρά τα διαστήματα που δεν είχα δουλειά», λέει.

Οι δίδυμες κόρες του, Όλγα και Νίκη, έχουν κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών τους, του ίδιου και της Μπέσσυς Μάλφα, και έχουν δημιουργήσει το γκρουπ «Σκιαδαρέσες», όπου τραγουδούν και γράφουν μουσική. «Μόνο ο γιος μου ξέφυγε! Είμαι φαν των κοριτσιών, προσπαθώ να μη χάνω συναυλία. Στο θέατρο σε κάποιες παραστάσεις δεν έχω πάει να τις δω, τις έχασα – συναυλία δεν χάνω», λέει.

Όσο για το αν βοηθά το όνομα; «Το αντίθετο. Βλέπετε να έχουνε βοηθηθεί πουθενά; Το live είναι κάτι δικό τους, δεν είχε να κάνει καθόλου με τη δική μας δουλειά. Στη δική μας δουλειά μάλλον έχουνε βρει εμπόδια», αναφέρει.

Ο ίδιος, αν και ενεργός στα social media, δεν τα πολυαγαπά. «Θα ήθελα να μην είχα καθόλου, αλλά το κάνω λόγω δουλειάς. Τα χρησιμοποιώ όμως προκειμένου να κερδίσω κάτι από την επωνυμία για να βοηθήσω κάποιες καταστάσεις, και διαπίστωσα πως μπορώ πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους να το κάνω. Πρόσφατα ένα παιδάκι ενός συναδέλφου έπρεπε να χειρουργηθεί, και μέσα σε ένα βράδυ βρέθηκαν τα χρήματα μετά από κάποιες κοινοποιήσεις, και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω κλείσει τα social, γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά».

Με τη γυναίκα του, Μπέσσυ Μάλφα, είναι 30 χρόνια μαζί, αγαπημένοι, μυστικό επιτυχημένου γάμου όμως δεν υπάρχει για εκείνον. «Δεν υπάρχει μυστικό. Θα πω μόνο πως, στη δική μου περίπτωση, μεγαλώνοντας διαπιστώνω πως είναι πολύ σημαντικότερα αυτά που με δένουν με αυτόν τον άνθρωπο παρά αυτά που μας χωρίζουν. Και εμείς έχουμε καβγάδες, κι εμείς έχουμε διαφωνίες, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πολύ πιο ουσιαστικά από αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Tα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που άντεξαν στον χρόνο! Το μυστικό τους!

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν με αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα» τους απαντώ ότι…»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Μιλτιάδης έχει αχίλλειο πτέρνα και φαίνεται η ρωγμή από το παρελθόν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved