Καρβέλας: «Πώς είμαι έτσι! Μπιπ» - H επική στιγμή που αντικρίζει τον εαυτό του στο μόνιτορ
Showbiz

Καρβέλας: «Πώς είμαι έτσι! Μπιπ» - H επική στιγμή που αντικρίζει τον εαυτό του στο μόνιτορ

Συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας το μεσημέρι του Σαββάτου 13/4 λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης μίλησε ξανά για όλους και για όλα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Νοοσοφία».

«Πριν από λίγες μέρες χαρακτήρισα την ελληνική Βουλή «βόθρο». Διορθώνω, διότι δεν είχα τον χρόνο, με διέκοπταν συνέχεια. Δεν είναι βόθρος αλλά ένα απαστράπτον WC, μία τουαλέτα, όπου εκεί αποπατίζουν οι 300. Ο βόθρος είναι αυτός που δέχεται τα λύματα και είναι ο ελληνικός λαός, εμείς», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Καρβέλας.

Καρβέλας-«Πάγωσε» η Γερμανού με την ερώτηση:«Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου & δε τη μισείς;»

«Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, πρέπει να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα, το οποίο – άκουσον άκουσον! – είναι από το 1822 και μάλιστα τα 100 άρθρα είναι παρμένα από την Ευρώπη, από τους Βέλγους και τους Δανούς. Εάν κάποιος βρει ποιες είναι οι αρμοδιότητες του πρωθυπουργού μέσα από το Σύνταγμα, να με πάρει τηλέφωνο», συμπληρώνει ο συνθέτης.

«Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά, κυριολεκτικά και μεταφορικά από τον άντρα και οι γυναικοκτονίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατί στην εξουσία είναι ο άντρας. Το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο από άντρες. Λέει αυτό τίποτα στις γυναίκες;», απαντά στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας, με αφορμή το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους.

Όταν ο ίδιος αντίκρυσε τον εαυτό του για λίγο στο μόνιτορ απόρησε με την εμφάνισή του και τινάζοντας λίγο τα μαλλιά του σχολίασε με χιούμορ: «Πώς είμαι έτσι γαμ…ο; Μπιπ».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved