Πρώτη βραδινή έξοδος για τον Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό από την Μαρία Αντωνά
Showbiz

Πρώτη βραδινή έξοδος για τον Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό από την Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας. 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης reality εθεάθη στην πρώτη του βραδινή έξοδο μετά τον μεγάλο του χωρισμό από την Μαρία Αντωνά.

Το «I Love Σου Κου» αποκαλύπτει: «Δεν έχουν τσακωθεί! Η Αντωνά & ο Σοϊλέδης μένουν ακόμα μαζί»

soiledis.jpg

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 14/4 ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και απ' ό,τι μας αποκάλυψε μέσα από τα social media έδειχνε αρκετά... ευδιάθετος!

soiledis-(2).jpg

Αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά ούτε η Μαρία Αντωνά έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για τον χωρισμό τους, ο κουμπάρος τους όμως, Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day, δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες, αρχικά, όμως, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους εδώ και 10 μέρες. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα.

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση. Είναι τώρα περίπου 10 μέρες αυτό. Από τότε που ήρθε εδώ σε εμάς περίπου, από τότε έχει ξεκινήσει. Ε, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος τους όταν θα γινόταν ο γάμος: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι, υπάρχει μια κρίση στη σχέση, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αν χωρίζουν, δεν το ξέρω. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Η Μαρία έφυγε από το σπίτι στη Γλυφάδα. Ο προσωρινός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Η εξέλιξή τους ως μονάδες δεν είναι η ίδια που θέλει ο καθένας. Και οι δύο είναι ήρεμοι, έχω μιλήσει με τη Μαρία και τον Άρη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved