Στα μπουζούκια αλλά χωριστά: Απέργη ο Σοϊλέδης, Οικονομόπουλο η Αντωνά!

Instagram / soiledis11 & NDPPHOTO 

Showbiz

Στα μπουζούκια αλλά χωριστά: Απέργη ο Σοϊλέδης, Οικονομόπουλο η Αντωνά!

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης και απ' ό,τι φαίνεται πλέον διασκεδάζουν χωριστά και στα μπουζούκια! 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης reality εθεάθη στην πρώτη του βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

Το «I Love Σου Κου» αποκαλύπτει: «Δεν έχουν τσακωθεί! Η Αντωνά & ο Σοϊλέδης μένουν ακόμα μαζί»

soiledis.jpg

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 14/4 ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και απ' ό,τι μας αποκάλυψε μέσα από τα social media έδειχνε αρκετά... ευδιάθετος!

soiledis-(2).jpg

Βραδινή έξοδος και για τη Μαρία Αντωνά

Η πρώην παίκτρια reality και δημοσιογράφος εθεάθη στην πρώτη της βραδινή έξοδο μετά την είδηση του χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά επέλεξε να διασκεδάσει παρέα με φίλους της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και απ' ό,τι μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες φαίνεται κι εκείνη αρκετά ευδιάθετη.

Για την πρώτη της βραδινή έξοδο ως single, επέλεξε ένα υπέροχο ροζ σορτσάκι, το οποίο αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της κι ένα μαύρο τοπάκι.

Γι' ακόμα μία φορά ήταν λαμπερή και όμορφη, παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις του χωρισμού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved