Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της- «Σήμερα έφυγες αλλά...»
Showbiz

Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της- «Σήμερα έφυγες αλλά...»

Το δικό της σπαρακτικό αντίο στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη θέλησε να πει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιμή Ντενίση

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/04 σε ηλικία 86 ετών και από το πρώτο λεπτό ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για αυτή τη σημαντική απώλεια.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του.

Η Μιμή Ντενίση είχε παντρευτεί τον Γιάννη Φέρτη το 1981 μετά από τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Συμβολαιογράφος". Το ζευγάρι χώρισε το 1988.

Γιάννης Φέρτης: O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»

a1e11c3d8b11480d98d3df68793dbd4e.jpg

Το ζευγάρι σε ένα σπάνιο εξώφυλλο από την ημέρα του γάμου τους.

Η Μιμή Ντενίση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη με τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

https://www.instagram.com/p/C5vwFlpofYh/

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΤΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για την γνωριμία τους σε συνέντευξη της: «Τον ερωτεύτηκα εγώ στον “Συμβολαιογράφο”. Αυτός δεν νομίζω να με ερωτεύτηκε εξ’ αρχής. Εγώ τον ερωτεύτηκα. Είχα την τύχη στις πρώτες μου σειρές να δουλέψω με τεράστιους σκηνοθέτες. Ο αγαπημένος μου ο Γιώργος Μιχαηλίδης, που κάναμε δύο σειρές (τον συμβολαιογράφος και τους άθλιους των Αθηνών), ο Ερρίκος Ανδρέου κ.α\ Στον “Συμβολαιογράφο” ήμουν μικρή, πολύ άπειρη. Ο Φέρτης είχε αυτή την υπέροχη φωνή και εγώ τον έβλεπα και έλιωνα. Στη διάρκεια του σίριαλ με ερωτεύτηκε και μετά από έναν χρόνο παντρευτήκαμε. Ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα το αναφέρω. Όσο ταλέντο και αν έχουμε κάποιος είναι αυτός που μας δίνει την κλωτσιά. Για εμένα ήταν ο Γεωργιάδης και ο Γιάννης», είχε πει ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved