Μυριέλλα Κουρεντή - Τζον Λυγνός: Είναι αχώριστοι και στοTik Tok κάνουν θραύση!
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή - Τζον Λυγνός: Είναι αχώριστοι και στοTik Tok κάνουν θραύση!

Μυριέλλα Κουρεντή και Τζον Λυγνός είναι φουλ in love και αυτό που τους ενώνει ακόμη περισσότερο είναι η αγάπη τους για τη μουσική! 

Το ζευγάρι κάνει θραύση στο Tik Tok ενώ πρόσφατα κυκλοφορήσαν το νέο τους τραγούδι.

Μυριέλλα Κουρεντή - John Lygnos: Επέστρεψαν με νέο τραγούδι

Το «Πέρα», ένα κομμάτι που έγραψαν οι ίδιοι και αποτελεί προπομπό του album που ετοιμάζουν, είναι το τραγούδι με το οποίο μας βάζουν στον μουσικό τους κόσμο, το «Groovy Soul Pop from Heavens», μέσα από τον οποίο προσπαθούν να θεραπεύσουν κομμάτια της ψυχής μας, που μόνο μία τέχνη τόσο δυνατή όσο η μουσική μπορεί να το καταφέρει.

Πρόσφατα επέστρεψαν με ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι

Μοιράζοντας τα πάντα στη μέση, ως γνήσιο ντουέτο, υπογράφουν οι ίδιοι τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή τους. Υπενθυμίζοντας μας την πηγαία ανάγκη τους να ομορφύνουν την ζωή οποιουδήποτε έρθει σε επαφή με την μουσική τους.

Οι «MYRIELLA+JOHN» παρουσιάζουν ένα μονοπλάνο video, κινηματογραφημένο μαγικά από τον Αλέξανδρο Σούμα και γεμάτο με την «εκρηκτική» ενέργεια των δύο καλλιτεχνών. Αναλαμβάνοντας το make up, η Κατερίνα Πεφτίτση, βάζει κι εκείνη την πολύ ιδιαίτερη πινελιά της.

johnlygnos_1692458954_3172898135939771761_564263039.jpg

Έτσι λοιπόν, η Myriella και ο John, independent πλέον, χωρίς να ανήκουν σε καμία δισκογραφική εταιρία, μακριά από κανόνες και χωρίς να υπολογίζουν τα trends, μας βάζουν σε «ΣΚΕΨΕΙΣ» και φανερά εξελιγμένοι, μας συστήνουν έναν πολύ διαφορετικό ήχο, όπως είναι και οι ίδιοι άλλωστε.

«Με έχει σώσει από την μαυρίλα μου γιατί όταν την γνώρισα είχα χάσει την ελπίδα για τη μουσική, μου έδωσε μια φωτιά που την είχα ανάγκη», έχει πει ο John Lygnos

«Για εμένα ο John δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Λυγνός μας βάζουν στον μουσικό τους κόσμο

Μυριέλλα Κουρεντή- John Λυγνός: Το πρώτο τους τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε- Το ιδιαίτερο video clip!

Μυριέλλα Κουρεντή: Είχε γενέθλια και ο John Λυγνός της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved