Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου, μού έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου, μού έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»

Στιγμές: Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πρώτα του βήματα, στο θέατρο αλλά και στην σχέση του με το γιο του, Πάνο.

«Σέρβιρα σε δύο ελληνικά εστιατόρια κάθε βράδυ. Είναι το αστείο εκεί για αυτή τη δουλειά: “είσαι ηθοποιός; Σε ποιο εστιατόριο;”. Καλά λεφτά, λίγες ώρες και όλη τη μέρα διαθέσιμη για οντισιόν. Ήμουν 30άρης. Χτύπαγε το τηλέφωνο συνέχεια από Ελλάδα με δελεαστικές προτάσεις όσο εγώ σέρβιρα ταραμά. Ήρθα 2 καλοκαίρια για την Επίδαυρο. Είπα όμως ότι έχω ξοδέψει στις ΗΠΑ μια περιουσία, να αγοράσω αυτοκίνητο κλπ. Τα παρατάω; Ή να δώσω λίγο καιρό; Πρέπει να προσπαθήσεις.

Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»

psarras.jpg

Ήρθα πολύ κοντά στο να κάνω πολύ ωραία πράγματα, μια ταινία του Λούρμαν με τον Ντι κάπριο, για τον Μ. Αλέξανδρο, ατύχησα όμως γιατί ο Όλιβερ Στόουν έκανε την ίδια ταινία και ο Λούρμαν υποχώρησε. Έκανα διαφήμιση για αναψυκτικό, συμμετείχα σε πολλά σίριαλ», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς και συνέχισε μιλώντας για τον γιο του:

Ψαρράς για Κακούρη: «Τον γνώρισα στις Άγριες Μέλισσες, λίγο τον ξέρω... Δεν ξέρω τι συνέβη»

«Ο Πάνος είναι ωραίος. Μου έκανε διάφορα χουνέρια το καλοκαίρι που πέρασε. Για ένα δίμηνο σχεδόν βρεθήκαμε ελάχιστα, εκείνοι έκαναν διακοπές και εγώ είχα γυρίσματα και πρόβες για την Επίδαυρο. Οπότε κάναμε ένα ωραίο ταξίδι για 20 μέρες στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, όπου η πρώτη εβδομάδα ήταν αιματηρή! Με ξέσκισε! “Πού είσαι, λείπεις, γιατί με κάνατε, είσαι μπαμπάς, δεν είσαι, γιατί δουλεύεις, τα λεφτά είναι πιο σημαντικά από μένα”. Είδα ότι το παιδί υπέφερε και προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι η δουλειά δεν είχε σχέση με την αγάπη που έχω για εκείνον, ότι για να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε πρέπει ο μπαμπάς να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν ήταν ένα ναζάκι που κάνουν τα τρίχρονα».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ψαρράς: Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη για το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας

Νίκος Ψαρράς: «Είναι τραύμα, είναι μια πληγή που αιμορραγεί και θέλει χρόνο για να επουλωθεί»

Ψαρράς: Η συμβουλή του Τζορτζ Κλούνεϊ, η γνωριμία με τη Στριπ & τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved